To je to što me zanima!

Slaven Belupo pobijedio Split i došao na peto mjesto u HNL-u

Slaven Belupo pobijedio je Split 1-0 u prvoj utakmici 33. kola HNL-a. Jedini gol je zabio Marko Mirić u 9. minuti utakmice. Slaven je preskočio Split i sad je peti...
Vidi originalni članak

Slaven Belupo i Split otvorili su 33. kolo HNL-a. Belupo je slavio u Koprivnici 1-0 golom Marka Mirića. Momčad iz Koprivnice s ova tri boda preskočila je Split i došla na peto mjesto izjednačivši se sa Zagrebom.

Za Split Europa je sve dalje. Momčad Zorana Vulića s porazom u Koprivnici praktički se oprostila od lova na četvrto mjesto koje drži Lokomotiva. Split je dobro otvorio utakmicu, stvorio je šansu već u 4. minuti. Ali Belupo je u pet minuta kasnije poveo nakon slobodnjaka.

Crepulja je ubacio s 30-ak metara, golman Splita loše je procijenio let lopte, a Marko Mirić zabio je 10. gol sezone. Pokazat će se gol vrijedan tri boda za momčad iz Koprivnice.

Split je imao šanse za izjednačenje, najbliže je bio Erceg koji je u drugom poluvremenu pogodio stativu. Gosti su tražili penal nakon pada Roga u 76. minuti, no Damir Batinić procijenio je kako to nije bio prekršaj.

Vulić: Zbog suca bolja momčad nije pobijedila

Nezasluženo smo izgubili. Nije mi drago kad se događaju ovakve čudne stvari, rekao je Zoran Vulić nakon utakmice.

Trener Splita aludirao je na pad Roga u šesnaestercu Belupa.

- Ja nisam bio blizu, a kolega Vulić bio je još dalje. Ali ono što sam sad čuo je da je Rog sam priznao da nije bio penal. Ako je on to rekao, onda je puno ispred svog učitelja - rekao je trener Belupa Ante Čačić.

HNL, 33. kolo:

  • Slaven Belupo - Split 1-0 (Mirić 9)
Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrkrunimir 10 08.05.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x2pjf68_slaven-belupo-split-1-0-ponistena-odluka-batinica-75-08-05-2015-hd_sport

  • Matek podravec u Irskoj 08.05.2015.

    Slaven ovom pobjedom sigurno ostaje u ligi, a Split može samo sanjat europu. Osim ako im Dinamo u kupu ne pusti, a čisto sumnjam..

  • mike2500 08.05.2015.

    Čaćić ih preporodio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare