To je to što me zanima!

Slaven Belupo potonuo kod Šibenika, uvjerljiva Croatia

Odigrano je pet utakmica 8. kola prve HNL. Uvjerljiva je bila Croatia Sesvete, a gosti nisu ostvarili niti jednu pobjedu, ostvarili su tek bod
Vidi originalni članak
Croatia Sesvete - Varteks 4:0
U utakmici s najviše golova, Croatia Sesvete u Kranjčevičevoj je svladala Varteks 4-0. Do vodstva su došli u 44. minuti preko Juroša, a samo minutu kasnije Čičak je povisio na 2-0. Za najveću pobjedu novog prvoligaša pogodio je Petrović u 53. minuti, a Sesvećani su do "pokera" došli u 80. kad je strijelac bio Vojnović.
Cibalia - Zadar 1:0
Cibalia i Zadar odigrali su "ratničku" utakmicu, a presudio je gol Malčića već u sedmoj minuti. obje momčadi do kraja su imale svojih prilika, no rezultat se ipak nije promijenio.
Inter - Zagreb 1:1
U 8. kolu do jedinog boda gosti su došli zahvaljujući Zagrebu, koji je kod Intera u Zaprešiću odigrao 1-1. Strijelac za 1-0 bio je Bule u 29. minuti, a spasonosni bod Zagrebu je donio Krastanović u 82. minuti.
Šibenik - Slaven Belupo 3:0
Umorni Slaven Belupo ipak nije uspio parirati Šibeniku na Šubićevcu. Nakon bitke s CSKA, igrači Slavena bili su vidno umorni, a Šibenik to nije propustio iskoristiti. Već u sedmoj minuti Rodić je zabio za vodstvo, u 18. minuti preko Govića Šibenik je već imao sigurno vodstvo, a sve je bilo riješeno već nakon pola sata. U 32. minuti za konačnih 3-0 zabio je Alispahić.
Rijeka - Osijek 0:0
Nogometaši Rijeke nisu uspjeli doći do tri boda na Kantridi. Unatoč nekoliko lijepih šansi i poništenom golu, na kraju nisu zatresli mrežu, kao niti gosti iz Osijeka. Nije to bila odviše lijepa utakmica, a s bodom na kraju nisu zadovoljni niti jedni niti drugi.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trollaš_me 22.09.2008.

    bas se pitam da je bio sudac dosudio ono zaledje kod prvog gola sesveta dali bi bilo tako. Varteks je ove sezone vec nekoliko puta primio nekoliko gola u 2,3 min. Jer su mladi i neiskusni, ali opet treba cestitati Croatiji, ali tko zna

  • nogometas05 21.09.2008.

    Cibalia je druga:))))))predobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare