To je to što me zanima!

Slaven Belupo se na Malti namučio s Birkirkarom...

Slaven Belupo na Malti protiv Birkirkare brani minimalnu prednost (1-0) iz Koprivnice. Pobjednik odlazi u drugo pretkolo nove Europske lige...
Vidi originalni članak

Nogometaši koprivničkog Slaven Belupa na Malti protiv Birkirkare igraju uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europske lige. Momčad iz Koprivnice u prvoj je utakmici pobijedila 1-0.
Od samog početka gosti pokazuju da su bolja momčad, lopta je gotovo 70 posto u njihovim nogama, no domaćin se brani s devet igrača i iz tog čvrstog bloka odlaze u kontre. U prvih desetak minuta nije bilo ozbiljnijih prilika, no Slaven često puca prema golu Birkirkare. Ipak, bez učinka.
U 23. minuti dogodio se najzanimljiviji trenutak utakmice. Glavni sudac je pozvao time-out da se igrače osvježe. Doista neobična situacija na koju u europskim natjecanjima nismo naviknuti.
U 40. minuti zatresla se mreža Slaven Belupa, no pomoćni sudac dignuo je zastavicu i označio zaleđe strijelca.
Do poluvremena je ostalo početnih 0-0, no brine Slavenova loša igra i koprivnički klub može biti sretan što na odmor odlaze bez gola u svojoj mreži.
Nakon 20. minuta igre u drugom poluvremenu rezultat se nije promijenio. Slaven se i dalje muči i lako bi se moglo dogoditi da ispadne već u prvom pretkolu.
Još 10 minuta morat će tristotinjak gledatelja  gledati  susret dvije momčadi koje u posljednjih par minuta ne pokazuju preveliku želju da se približe golu suparnika.
U posljednjim minutama ipak češće prijeti domaćin, no manjak kvalitete njihovih napadača ipak dolazi do izražaja u završnoj fazi akcije.
Slaven Belupo je uz strašno lošu igru održao 'nulu' na Malti i prošao u drugo pretkolo Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bunika_1 09.07.2009.

    koliko je bodova slaven zaslužio za hrvatski koeficijent? -0!

  • SmackThat 09.07.2009.

    Bojan Žega nije baš neka zvijezda od milijun €!

  • lepicane 09.07.2009.

    jadniji sam ja kaj sam stavil lovu na pobjedu tih jebivjetara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare