To je to što me zanima!

Slaven Bilić i Ćiro Blažević primaju najviša priznanja

Ministar Dragan Primorac dodijelit će u petak u Preporodnoj dvorani na Gornjem gradu u 13.00 sati Državne nagrade za sport "Franjo Bučar"
Vidi originalni članak

Live Stream dodjela sportskih nagrada "Franjo Bučar" otkazuje se zbog tehničkih poteškoća

Ministar prosvjete Dragan Primorac dodijelit će u petak u 13 sati u Preporodnoj dvorani Državnu nagradu za sport "Franjo Bučar".  Ova nagrada predstavlja najviše priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Hrvatskoj. Nagrada se pod ovim imenom dodjeljuje od 1991. i to stručnim i javnim djelatnicima u području sporta, sportašima te drugim osobama koje obavljaju sportsku djelatnost.
Tri Državne nagrade za životno djelo bit će dodijeljene nogometnom treneru Miroslavu Blaževiću, Anti Pavloviću i doajenu hrvatskog sportskog novinarstva Žarku Susiću. Godišnje nagrade će dobiti izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, atletičarka Ivana Brkljačić, izbornik vaterpolo reprezentacije Ratko Rudić, Tomislav Paškvalin, Zdeslav Vrdoljak, Hrvatski vaterpolo savez...
Svakom dobitniku nagrade za životno djelo dodijelit će se povelja i zlatna medalja s likom Franje Bučara i novčani iznos od 50.000 kuna, a dobitnici državne nagrade dobit će povelju i medalju s likom "Franje Bučara" i novčani iznos od 20.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare