To je to što me zanima!

Slaven Bilić i Igor Štimac u borbi za vlast u Hajduku

Izbor novog trenera Hajduka označit će i prevlast jedne od struje koje žele osigurati utjecaj u klubu. S jedne strane je navodno izbornik reprezentacije
Vidi originalni članak

Goran Vučević ostao je čvrst u namjeri da odstupi s klupe Hajduka. Za razliku od ostavke nakon Rijeke, od koje ga je predsjednik Peroš odgovorio, ovog puta nije mu ostavio manevarskog prostora. 
- Namjerno sam odluku najprije priopćio novinarima, znajući da će me predsjednik pokušati nagovoriti da još jedanput promislim i ostanem na klupi - otkrio je sad već bivši trener Hajduka.
Premda je želio zaštititi igrača, neizravno je ipak potvrdio kako je ova momčad limitirana.
- Od njih se očekuje puno, no neki to jednostavno ne mogu dati - rekao je Vučević, koji o svojoj odluci nije obavijestio ni Upravu ni igrače, čak ni najbliže prijatelje, koji su nazivali novinare provjeravajući što se događa.
- Gogi nije normalan. Za 20.000 kuna je radio od jutra do večeri, svu je odgovornost preuzimao na sebe i suradnike, a sad će doći neki šminker za 20.000 eura i sponzorski auto i pokupiti vrhnje - rekao je Goranov bliski prijatelj.
Predsjednik Peroš ne želi žuriti u odluci o novom treneru.
- Nećemo donositi ad hoc rješenja, tražimo kvalitetno rješenje na dugi rok. Na Poljud nije pao mrak, idemo dalje, ovo se događa u svim klubovima na svijetu
Momčad je u Konavle ispratila policija, koja čuva i stadion, a "dobro obaviješteni izvori" tvrde kako bi prije imena novog trenera trebalo znati tko ga bira i podržava. Tako su se na suprotnim stranama opet našli Slaven Bilić i Igor Štimac. Biliću su navodno bliski Ivo Šušak i Krunoslav Jurčić, a Igor Štimac podržava izbor Zlatka Kranjčara, koji i kod predsjednika Peroša kotira kao najozbiljniji kandidat. Najveći gubitnik je Vulić, koga ne podržava niti jedna "struja". Njegov izbor podržavaju samo navijači.

PEROŠ IDE U ZAGREB PO TRENERA
Ime budućeg trenera Hajduka otkrit će sastanci u Zagrebu, kamo bi se u utorak trebali zaputiti predsjednik Mate Peroš i direktor Fredi Fiorentini. Nakon razgovora s potencijalnim kandidatima, avionom će se pridružiti momčadi u Konavlima, gdje "bijeli" igraju osminu finala Kupa s Konavljaninom.

UTRKA ZA KLUPU U POSTOCIMA

ZLATKO KRANJČAR - 50 %
Zlatko Kranjčar je prvi s kim će čelnici Hajduka pregovarati. Bivši izbornik iza sebe ima i ime i rezultate, ali ne manje važno i simpatije navijača jer je otac ljubimca Torcide Nike Kranjčara.

IVO ŠUŠAK - 25 %
Njega podržava Slaven Bilić, ali i hercegovačka struja novih dioničara Hajduka. Iskusan je i stručan trener, koga su već povezivali s Hajdukovom omladinskom školom.

KRUNOSLAV JURČIĆ - 15 %
Jedan je od mladih i perspektivnih kandidata, no njegova otegotna okolnost je što je bio igrač Dinama, a takvi kod Hajdukovih navijača jako teško prolaze.

ZORAN VULIĆ - 10 %
Vječiti "vojnik kluba" i najtrofejniji Hajdukov trener u zadnjem desetljeću ovog puta nema previše šansi. Ne podržava ga niti jedna "struja", za njega su jedino navijači.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vizijaslobode1941 28.10.2008.

    MAMUNAMEGALO zar taj kako ga zoveš tatin sin nije opravdao viziju svojeg oca \" igraj ti ćeš biti nosijoc i kostur za dvi godine \" i na tvoju žalost pogodija je

  • crespo1607 27.10.2008.

    igor stimac odlucuje o novom treneru????jel nije on povjerenik 1 hnl-a......hhahaha ,kakva liga!!!!!!!!!

  • torcida_4ever 27.10.2008.

    vulic je najbolji izbor!! nece nam valjda purgera kranjcara dovest..

Komentiraj...
Vidi sve komentare