To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Imam ponudu iz Engleske, iz Billericaya

Niti užasno vrijeme u škotskoj metropoli nije izbacilo “iz tračnica” našeg izbornika. Hrvatska će u srijedu na Hampdenu igrati u zimskim uvjetima
Vidi originalni članak

“Otok” uvijek odlično djeluje na Slavena Bilića. Kad je tu, “nema nikih problema”. Ni snijeg koji je jučer padao u Glasgowu nije mu pokvario raspoloženje. I mnogobrojne škotske novinare najviše je zanimao ugovor hrvatskog izbornika, odnosno imaju li Celtic i Rangers ikakve šanse.
- Škotska liga ne spada u red najjačih europskih liga, ali Celtic i Rangers vrhunski su klubovi, koje je teško odbiti. Mnogi bi treneri i pješke došli na njihov poziv - rekao je izbornik Bilić i dodao:
- No rekao sam već prije nekoliko dana da uživam raditi kao hrvatski izbornik. Imamo mladu momčad i doista želim ostati. Tu je kraj priče. Zapravo, ostat ću ako mi ponude novi ugovor.
Pitali su ga za ponude iz Engleske.
- Imam ponudu Billericaya, haha.
Poslije je Slaven objasnio da je to žargon. Billericay je nešto kao naša Mlaka pokraj Zagreba.
Nakon pljuske od Nizozemske veseli se “popravnom”.
- Baš smo takvog protivnika tražili. Imali smo i druge opcije, ali Škotska na Hampden Parku se ne odbija. Tražili smo meč u gostima. Škotska ima sjajnu momčad i bit će to prijateljska utakmica, ali natjecateljskoga karaktera.

SJEĆANJA SU LIJEPA, ALI MORAMO KRENUTI DALJE
Pobjede protiv Engleske, pogotovo na Wembleyju, za Škote su svetinja. Pitali su Bilića zna li da ovdje Hrvate smatraju herojima.
- Lijepo, ali ne možemo živjet od toga, od sjećanja. Lijepo je to bilo, pričat će se djeci jednog dana. No, mi moramo krenuti dalje.
Podijelio je i nekoliko autograma, ovdje je doista velika zvijezda...

UPITAN JERKO LEKO
U ponedjeljak prijepodne u hotelu Hilton bila je manjina igrača. Onima koji su trebali stići na ručak u Londonu je pobjegao avion, pa su došli kasnije. Među njima i Marin Skender, golman kojeg je Bilić pozvao za svaki slučaj. Upitan je nastup Jerka Leke, koji je ozlijedio palac. (tn)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • calimero30 24.03.2008.

    Duhovit je ovaj Bilic!:) Ima vise tih Bilica http://www.youtube.com/watch?v=Tl6XeHpkVqk

Komentiraj...
Vidi sve komentare