To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Mater mi kaže da izlazim iz paštete

Ponekad namjerno 'poludim' na presicama da bih dao veću važnost tome što govorim. I ne dira što se piše i priča u medijima o meni, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Sharbini je s nama jer nam treba i to je jedina istina. Svaki od nas iz stožera još prije mjesec dana sastavio je svoj popis i na svima je bio Sharbini, još je jedanput svoju odluku branio Slaven Bilić u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva”. Kaže da nije povrijedio Dražena Ladića, izbornika mlade reprezentacije.
- Kad sam bio izbornik mlade reprezentacije, zvao sam Cicu kad sam htio s njim pričati o nekom igraču ili ga zamoliti da nam ne uzme, recimo, Eduarda. A sad sam kriv što nisam nazvao Ladića? Pa valjda je on mene trebao nazvati - rekao je Slaven Bilić.
Osvrnuo se i na medijsko praćenje njega i reprezentacije.
- Priznajem da ponekad namjerno 'poludim’ na 'pressicama' da bih dao još veću važnost tome što govorim. I nije da me dira što se piše i priča u medijima o meni. Ali od utorka, otkad sam objavio popis i vidio sve te komentare, odlučo sam da me više neće dirati. Ali problem je što pogađa moje igrače, koji me zovu i pitaju zašto to pišu o nama, jesmo li toliko loši, je li to istina itd. Ne trpim laži, sa svim drugim nemam problema.
Priznaje da je u posljednje vrijeme i previše medijski eksponiran.
- I mater mi kaže da izlazim iz paštete, ali nije to do mene, svi znaju da to ne volim. Nisam htio da pišu knjigu o meni, pa su napisali, a pjesmu sam snimio za svoj gušt, posao nije patio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jedina1 12.05.2008.

    meni uopće ne smeta što ga stalno gledam na tv_u... dapače... :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare