To je to što me zanima!

Slaven Bilić objavio popis: Dinamo i Hajduk nas hrane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Protivnik nam je po mjeri, oni se nisu kao ni mi plasirali na SP, znači da su gladni rezultata, rekao je Bilić o Belgiji, s kojom ćemo igrati 3. ožujka...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis nogometaša koji konkuriraju za prijateljsku utakmicu protiv Belgije 3. ožujka. Na popisu nema iznenađenja, u reprezentaciju se vraća Hrvoje Čale, a pretpoziv je dobio mladi golman Chelseaja, Matej Delač.
- Protivnik nam je po mjeri, oni se nisu kao ni mi plasirali na SP, znači da su gladni rezultata. Na klupi im je dobro znani Dick Advocaat. Otkako je sjeo na klupu, pobijedili su Tursku 2-0, Katar i Mađarsku, ali i mi imamo veliki motiv za početak novog ciklusa - rekao je Slaven Bilić potvrdivši da na popisu nema ozlijeđenih Klasnića i Jelavića. S Eduardom je sve u redu, iako ga Wenger u zadnje vrijeme ignorira.
- Razgovarao sam s Duduom i liječnicima. Noga mu je ista kakva je bila i prije ozljede. Stoji činjenica da je često ozlijeđen, ali ozljeđuje se i Gerrard, to je jednostavno ubitačan ritam - kaže Slaven.
Za Belgijce sprema neke promjene u taktici.
- Bit će određenih preinaka, od sustava, modela, a igrači su upoznati s tim varijacijama jer sam se čuo s njima preko telefona - kazao je Bilić.
Na pitanje da komentira izjavu Zdravka Mamića da bi Dinamo kroz sljedećih par godina morao dati pet, šest igrača za reprezentaciju, Slaven odgovara:
- I Dinamo i Hajduk daju najveći broj igrača. Oni hrane ovu našu reprezentaciju i tako bi moralo biti i u budućnosti. O njima ovisimo. Ako oni stanu, neće biti dobro.
Iz Dinama je prema francuskoj otišao Dejan Lovren potpisavši za Lyon. U zadnje vrijeme nije dobivao dobre ocjene od francuskih novinara.
- Na sreću, imam satelit koji hvata sve utakmice i gledao sam Lovrena protiv Lensa i PSG-a gdje je namjestio gol. Ne trebaju mi francuske novine da bih znao kako Lovren igra. On igra desnog beka, čak i lijevog, ne igra na svojoj poziciji, ali svejedno igra jako dobro - rekao je Bilić.

REAL MOŽE OD SVAKOGA PRIMITI GOL
Kometirajući Ligu prvaka Slaven je rekao:
- Realu neće biti lako, jer su oni u stanju od svakoga primiti gol, a Lyonu nije lako zabiti triput. Milan sam gledao na televiziji s Prosinečkim i složni smo da je Milan zaslužio neriješeno. U takvim utakmicama ne smiješ propuštati ni polušanse, a kamoli promašiti zicere. Vidjelo se što znači jedna klasa poput Rooneya. Čak i kad ne ide momčadi, oni imaju takvog ekstra igrača koji ih izvuče - završio je.

NAŠI BI DA VUKČEVIĆ IZABERE HRVATSKU

Gledao sam neke kombinacije oko Vukčevića. Nije jednostavno jer je on igrao za mladu njemačku reprezentaciju. Ne želimo raditi probleme, ali on još uvijek može odlučiti da igra za Hrvatsku. Radi se o izrazitom potencijalu, rekao je Dražen Ladić o nogometašu Hoffenheima, koji još nije odlučio za koga će igrati.

BILIĆEV POPIS:
GOLMANI: Vedran Runje, Danijel Subašić
BRANIČI: Vedran Ćorluka, Hrvoje Čale, Ivica Križanac, Josip Šimunić, Dejan Lovren, Darijo Knežević, Danijel Pranjić
VEZNI: Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Darijo Srna, Luka Modrić, Tomislav Dujmović, Nikola Pokrivač, Ivan Rakitić, Drago Gabrić
NAPADAČI: Ivica Olić, Mladen Petrić, Eduardo da Silva, Mario Mandžukić, Mate Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • torcida2007 17.02.2010.

    opet dujmović.....opet čale......knežević.....pa šta slavene jos odrađuješ šta si dobija za njih ili si stvarno slijep

  • VezanIPriveden 17.02.2010.

    A stanko bubalo, boletop, tadić ?

  • Korner 17.02.2010.

    Izvini makyos a di igra Oremus !?( u Hajduka ) A bolje Vide nego Knezevic tu se slazem,a zasto ne npr. Strinic, Cop , Ticinovic,... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare