To je to što me zanima!

Kladionice su uvjerene: Bilić će do kraja vikenda dobiti otkaz

Englezi su uvjereni da Bilić neće dočekati kraj vikenda na klupi West Hama. A stručni komentatori Skya Jamie Carragher i Gary Neville nisu baš imali lijepe riječi za igru čekićara nakon poraza
Vidi originalni članak

Preuzimam odgovornost, na upravi je da odluči što dalje, rekao je trener West Hama Slaven Bilić nakon domaćeg poraza od Brightona 3-0.

Iako do petka navečer trener Evertona Ronald Koeman bio prvi favorit da će dobiti sljedeći otkaz u Premier ligi, to se nakon poraza 'čekićara' promijenilo, te je tu nezahvalnu poziciju preuzeo bivši hrvatski izbornik.

- Razočarani smo, no ja sam borac i možemo okrenuti situaciju, kao što smo već ranije uspjevali - ističe Bilić.

No, Englezi mu ne vjeruju, uvjereni su da neće dočekati kraj vikenda na klupi West Hama. A stručni komentatori Skya Jamie Carragher i Gary Neville nisu baš imali lijepe riječi za igru čekićara nakon poraza.

- Pa ovo je strašno, West Ham je sramota. Izgledaju kao skupina igrača koja je natjerana da igra zajedno, a ne kao momčad - rekao je Carragher koji se osvrnuo na zvijezu kluba Marka Arnautovića.

- On ne izgleda kao netko tko želi pomoći treneru ili klubu.

Neville je bio još oštriji kada je Arnautović u pitanju.

- Pa on misli da je Cristino Ronaldo, čak i da je bolji od njega.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • izzypop 21.10.2017.

    Jako drag čovjek i dobar trener,ali momčad je trenuto užas,selekcija igrača katastrofa.Inema im spasa.igraju kao da igra sa 11 odbrambenih igrača,nabijanje lopte .Jedan Milan Badelj je maestro ZA VEZISTEI ćekićara.Malo su ih i sudije oštetili.Navijači ga i dalje trpe, samo ga neko čudo može spasiti otkaza.

  • dadomatos 21.10.2017.

    Dabogda dobio otkaz i na našu sreću sa Dalićem preuzeo Hrvatsku repku!

  • Negann 21.10.2017.

    Izbornice klupa te ceka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare