To je to što me zanima!

Slaven Bilić slavio treći put u nizu i ušao u europsku zonu

Lokomotiv je s 1-0 slavio kod pretposljednje Alanije, a jedini gol vrijedan tri boda postigao je na samom početku utakmice, točnije u 12. minuti, Maksim Grigorjev
Vidi originalni članak

Momčad bivšeg izbornika nogometne reprezentacije Hrvatske Slavena Bilića, moskovski Lokomotiv, upisao je treću uzastopnu pobjedu u sklopu 18. kola ruske Premierlige.

Lokomotiv je s minimalnih 1-0 slavio kod pretposljednje Alanije u Vladikavkazu, a jedini pogodak vrijedan tri boda postigao je na samom početku utakmice, točnije u 12. minuti, Maksim Grigorjev.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta u redovima pobjedničke momčadi, a pritom je u 50. zaradio žuti karton. Za razliku od Ćorluke vratar Dario Krešić proveo je cijeli susret na klupi za pričuve.

S ovom pobjedom i porazima Kubana iz Krasnodara, Rubina i moskovskog Spartaka, momčad Slavena Bilića bodovno se izjednačila s prva dva spomenuta kluba (31), te se sada nalazi u zoni koja vodi dogodine u Europu.

Drugoplasirani Zenit, koji drži posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, bježi Lokomotivu ne prevelikih šest bodova (37-31).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • braanee 02.12.2012.

    krece lokomotiva to to hajdmo :)

  • topnik333 01.12.2012.

    Želim mu puno sreće i ligu prvaka dogodine

  • Hercegsiroki 01.12.2012.

    sad igra protiv naj lošije momčadi, lako mu je pokupiti po koji bod

Komentiraj...
Vidi sve komentare