To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Split i Dalmacija predugo su bili ljuti i frustrirani

Ne pamtimo tako brzu prodaju ulaznica preko interneta. Stadion će, ako se ovako nastavi, biti rasprodan i par dana prije, najavio je Zorislav Srebrić Gruziju u petak...
Vidi originalni članak

Svaki detalj boravka reprezentacije u Splitu isplaniran je do u detalje. Od press konferencije na kojoj je izbornik izrazio žaljenje što ih tako dugo nije bilo u službenim ogledima u gradu pod Marjanom, do druženja s građanima. 

Reprezentacija će popodne i sutra trenitrati na Poljudu, a gledatelji će moći s istočne tribine gledati trening. Sutra ujutro će igrači i stručnio stožer prošetati po gradu, a popodne će posjetiti dječji dom Maestral. 

- Želimo da se igrači priviknu na grad, na teren, na svlačionicu, i stoga smo i planirali par dana provesti u Splitu, prije nego li odemo na Brač – kaže izbornik i dodaje:

- Split, Dalmacija, svi su ljuti i s pravom frustrirani. Predugo nismo bili u Splitu, ali sad imamo fanatastičnu priliku koja će trajati zauvijek. Uvjeren sam u fenomenalnu atmosferu, da će navijači nositi reprezentaciju na Poljudu. 

A sumnje da Poljud neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta otklonio je glavni tajnik Zorislav Srebrić.

- Ne pamtimo tako brzu prodaju ulaznica preko interneta. Stadion će, ako se ovako nastavi, biti rasprodan i par dana prije utakmice. To su naše procjene. Uostalom, kad se igra u Zagrebu, tamo je najmanje navijača baš iz samoga grada Zagreba, možda 30-35%. Ostali dio čine navijači iz cijele Hrvatske. Tako nešto očekujemo i na Poljudu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kodakisemoguisprat 27.05.2011.

    vratilo se dite materi! split je stvarno najsportskiji grad u svijetu jer ne postoji grad sa tolikim brojem stanovnika koji je dao toliko vrhunskih sportaša (kukoč, rađa, ivanišević, vlašić i dr.). to su činjenice i nemam namjeru time omalovažavat druge gradove i njihove sportske uspjehe. što se tiče navijača normalno je da će atmosfera na poljudu uvijek biti bolja nego na maksimiru jer je općepoznat temperament južnjačkih naroda. ponavljam da je atmosfera bila dobra i u maksimiru ali za potpuni dojam falilo je navijačima upravo taj južnjački temperament koji se ne može naučiti i to je ili ga imaš ili ga nemaš. sada splićani pokažite svoj dišpet i napravite atmosferu kakvu samo vi znate da vide marković i mamić što su dosad propuštali. jedna od rijetkih pametnih mamićevih izjava je da iza sebe ima torcidu da bi dinamo bio prvak svijeta.

  • mekanzvekan 26.05.2011.

    poštovana gospodo kada toliko mrzite dalmaciju onda se ovo lito kupajte na jarunu da nam ne šporkate more

  • Gružanin 26.05.2011.

    Interesira me kakv je omjer pobjeda i poraza repke u Splitu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare