To je to što me zanima!

Slaven Bilić upravi: Dovedite mi Domagoja Vidu i Törea...

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić želi pojačanja u Al Ittihad. U mjesec dana provedenih u klubu snimio je situaciju i želi dva igrača koja vrlo dobro poznaje. Traži Domagoja Vidu i Gökhana Törea
Vidi originalni članak

Slaven Bilić je nakon otkaza u West Hamu tragao za poslom i pravom ponudom. Ona je stigla iz saudijskog prvoligaša Al Ittihada koji mu je ponudio lukrativni ugovor i sredstva za slaganje momčadi po želji. Slavni arapski Ittihad tavori na zadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim bodom iz pet odigranih kola.

Hrvatski trener je dobio 20-30 milijuna eura budžeta i želi Domagoja ViduGökhana Törea, dva igrača koja jako dobro poznaje. Vidu je godinama vodio u reprezentaciji i želi iskoristiti njegovu slabiju situaciju u Bešiktašu, dok je Töre njegov ljubimac iz West Hama i Bešiktaša.

Güneş i Fanatik pišu kako je transfer turskog krilnog igrača Törea izgledan zbog mizerne minutaže koju dobiva u klubu, dok Bešiktaš za Vidu traži 20 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Exterminator 20.10.2018.

    Nadam se da će Nane podići ovaj arapski klub sa zadnjeg mjesta na predzadnje ... I zašto ne pozove kojeg bilog tića , ima Zmaglicu , Maloču , Tudora , Milovića , sve potencijalni reprezentativci

  • the devil 20.10.2018.

    Hahah kad toga vidim,pitam se ko mu je dao trenersku licencu... Niti je bio nogometaš,kad se sjetim kikseva 1998. u Francuskoj,a bome se nije ni iskazao kao trener,niti u repki niti u West Hamu koji je več pošten klub ..

  • komentator__Luka 19.10.2018.

    baš to vidi treba, da ode tamo gotova repka za njega, ili bilo koga koji ode u tako neke egzotične nogometne zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare