To je to što me zanima!

Slaven kao Dinamo i Osijek: Zekić menadžer engleskog tipa

Zoran Zekić trener je prvoligaša iz Koprivnice, ali od petka i sportski direktor, što znači da će odsad voditi cijelu sportsku politiku kluba
Vidi originalni članak

Zoran Zekić postao je naš novi sportski direktor, osoba koja će kreirati sportsku politiku i biti, kako se to popularno kaže, 'menadžer engleskog tipa'.

Objavio je to Slaven Belupo uz dodatak:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njegov prvi suradnik bit će Dejan Šomoci, naš bivši veznjak, koji je za Slaven Belupo upisao 100 nastupa, a danas je član uprave. Prvi konkretni potezi našeg novog sportskog sektora su pokretanje skautske službe, produženje ugovora s mladim i talentiranim igračima te uspostava još bolje suradnje škole nogometa i prve momčadi.

Tako je Slaven stao uz rame Dinamu i Osijeku, kojima također trener prve momčadi vodi cijelu sportsku politiku, odnosno nemaju sportskog direktora. Dinamo to radi već nekoliko godina, takvi su menadžeri bili i Zoran Mamić i Nenad Bjelica i Damir Krznar i sad Željko Kopić, a Bjelica je istu praksu nastavio u Osijeku.

Druga dva rivala za naslov imaju odvoje funkcije: u Hajduku je sportski direktor Mindaugas Nikoličius, sunarodnjak i prijatelj trenera Valdasa Dambrauskasa, a u Rijeci se sportskom politikom bavi Robert Palikuča.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MatijaKezele 04.03.2022.

    Slaven iduću sezonu pri vrhu

Komentiraj...
Vidi sve komentare