To je to što me zanima!

Slaven 'okrenuo' Varteks, Tomasov spasio bod Zadru

Odigrane su sve utakmice trećega kola prve HNL. Uzbudljivo je bilo u Varaždinu, gdje je Slaven Belupo u finišu utakmice preokrenuo rezultat
Vidi originalni članak
VARTEKS - SLAVEN BELUPO 2-3
U dramatičnoj utakmici u Varaždinu Slaven Belupo osvojio je važna tri boda. Već nakon 19 minuta igre Koprivničani su poveli Posavčevim golom, no Miljenko Mumlek, u 30. i 38. minuti, potpuno je okrenuo rezultat u korist domaćina. Varaždinci su igrali vrlo dobro u drugom poluvremenu, no u posljednjih deset minuta kao da im je pala koncentracija. To je iskoristio Rogulj, koji je postigao prvi gol u prvoj ligi, u 84. minuti, a samo minutu kasnije Mario Jurić pogodio je za tri boda gostiju. Nakon tog rezultata Slaven pun optimizma putuje u Solun na ogled s Arisom.

ZADAR - OSIJEK 2-2
Uzbudljivu utakmicu odigrali su u Šibeniku. Iako su domaćini krenuli vrlo ambiciozno, Osijek je u prvih pola sata igre imao konkretnije šanse. To su okrunili golom u 38. minuti, kad je nakon lijepe akcije gol postigao Karlo Primorac. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a od 51. minute Zadar je igrao s igračem manje. Kapetan Surać dobio je crveni karton zbog grubog prekršaja na Galiću. Samo sedam minuta kasnije Valentin Babić povisio je na 2-0 prekrasnim golom, s 35 metara prebacio je istrčaloga golmana Ježinu. Ipak, Zadrani su igrali sve bolje kako se bližio kraj utakmice, a nakon akcije Tomasova u 62. minuti Ivo Smoje poslao je loptu u vlastitu mrežu. Domaćini su osjetili da mogu do boda, što su i ostvarili u 70. minuti. Strijelac je bio Tomasov, koji je izigrao obranu Osijeka i zapucao s 20 metara.

CIBALIA - ŠIBENIK 2-0
I
ako utakmica u Vinkovcima nije ponudila velika uzbuđenja, domaćini su u finišu ostvarili vrijednu pobjedu. u 84. minuti za 1-0 pogodio je Malčić iz penala, a odmah u sljedećem napadu Tomislav Pavličić povisio je na 2-0. Najbolju akciju u prvom dijelu imao je Šibenik, kad su braniči domaćih morali spašavati loptu s gol-crte, a malo zanimljivije bilo je pred kraj utakmice. U posljednjih 15 minuta nizale su se prilike s obje strane, a konkretnija je bila Cibalia.

INTER - RIJEKA 2-2
Rijeka je vrlo dobro krenula u susret protiv Intera te je povela već u 26. minuti golom Darija Bodrušića. Riječanin je gol postigao silovitim udarcem iz kaznenog prostora. Rezultat se nije mijenjao do 69. minute. Tad je Nino Bule iz slobodnog udarca poravnao na 1-1. Samo tri minute kasnije ponovno je "slobodnjak" bio koban za Rijeku, a strijelac je ovog puta bio Davor Kukec. Bod Rijeci osigurao je Bodrušić svojim drugim golom na utakmici, u 88. minuti.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare