To je to što me zanima!

Slaven rano poveo u Puli, ali Istra je uspjela doći do boda

Nogometaši Istre i Slaven Belupa u prvoj utakmici 14. kola Prve HNL u Puli odigrali su 1-1. Gosti su poveli preko Fuštra, a domaćin je izjednačio preko Blagojevića
Vidi originalni članak

Novo, 14. kolo Prve HNL u petak predvečer otvorili su nogometaši Istre 1961 i Slaven Belupa, što je ujedno bio okršaj sredine tablice. Na Aldo Drosini u Puli nije bilo pobjednika nakon što su dvije momčadi odigrale 1-1.

Koprivničani su se preporodili pod vodstvom Mladena Frančića, ostvarili dvije pobjede u nizu, a sjajno su krenuli večeras na gostujućem terenu povevši već u 3. minuti. Nakon ubačaja iz kornera Fuštar je glavom lakoćom zabio za 0-1.

Nakon perioda umrtvljene igre Istra je u nastavku krenula po izjednačenje, a ono se dogodilo u 63. minuti kad je Blagojević zabio za 1-1 iz slobodnog udarca. Domaćini su htjeli uzeti puni plijen, ali su na kraju obje momčadi se morale zadovoljiti bodom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • GOTOVO_1 26.10.2013.

    Tko god da je gledao cjelu utakmicu mora se složit samnom da je istra zaslužila pobjedti , isto tako , primili su onaj gol tako jadno da je to strašno ... Blagojević vrhunski zabio !!!!!!!!!!!!! Sudac grješio obostrano , ali ipak mora se priznat da prekršaj Delića nije za crveni !

  • dexter17 25.10.2013.

    Nisam znao da SPTV prenosi hnl...

  • DP-92 25.10.2013.

    Jo ko Benzema promašio hahah, a i tuga je jer je Slaven trebao dobiti direktan crveni od 65 minute, jer je igrač koji napravio faul bio zadnji igrač, ali nema veze, cijeli stadion, oko 5000 ljudi pljeskalo Vugrinecu kad je ušao u igru, te je većina podržavala nas Demone u pjesmama HNS pederi, nogomet ste s*ebali, i *ebo vas Mamić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare