To je to što me zanima!

Slavko Goluža: Kakvo slavlje? Moji Česi, nacrtajte se ovdje!

Dan nakon ogleda s Hrvatskom za peto mjesto na Europskom prvenstvu, slovački Tatran, čiji je Goluža trener, igra derbi prvenstva. Bivši hrvatski izbornik želi svoj trojac iz Češke u momčadi
Vidi originalni članak

Zvao me čovjek iz češke reprezentacije, kaže da bi moje igrače ostavio na slavlju, pa da ne mogu doći na utakmicu u subotu. Rekao sam mu da nema šanse! I njima sam poslao poruku, tko ne dođe na utakmicu, neće mi više ući u dvoranu, ljutit je Slavko Goluža.

Bivši hrvatski izbornik trener je slovačkog Tatrana iz Prešova, koji u subotu igra važnu utakmicu protiv Sale. Bez svojih trojice Čeha, koji će danas (15.30 sati) igrati protiv nas, neće imati dovoljno igrača!

- Imam doslovno petoricu igrača, ako mi se ne priključe Tomas Čip, Jakub Hrstka i Michal Kasal, neću imati s kim igrati - žali se Goluža.

Tužan je i on zbog hrvatskog poraza od Francuske, ali u dublje analize nije želio ulaziti.

Barem zasad.

- Reći ću samo da vjerujem u stožer, ali i u igrače - kratko je kazao Goluža pa nam približio svoju trojicu igrača, protiv kojih ćemo pokušati doći do pobjede u posljednjoj utakmici “našeg” prvenstva.

- Dvojica od njih trojice nisu bili ni blizu reprezentacije kad sam ih ja preuzeo, a sad su među važnijim igračima. Pa taj Čip je skinuo devet kilograma otkad je sa mnom. On i Hrstka su desno i lijevo krilo, odlični kontraši, a Kasal je lijevi vanjski. Momak ima 209 cm, a ovdje više igra obranu, iako ja mislim da bi mogao i napad - zaključio je Goluža.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Fantom9 27.01.2018.

    Slavkina ljubav su žene a ne rukomet.

  • Fantom9 27.01.2018.

    Slavko vrati se....u kafiću naravno.

  • Lastavica2 26.01.2018.

    Moze mi netko odgovorit, da li sam ja krivo shvatila ali ukoliko netko ima zelju otici na utakmicu za 5. Mjesto mora kupili dnevnu kartu koja je cca 500 kn pa navise jer se danas takodjer igraju polufinala? Znaci rado bi otisla na utakmicu Hrvatske ali nikako za 500 kn...

Komentiraj...
Vidi sve komentare