To je to što me zanima!

Slavlje Jemrića i Stiperskog na reliju: Ovo ćemo dugo pamtiti...

Radim dva posla i dvije noći nisam oka sklopio, no uz veliku dozu adrenalina nije bilo teško odraditi ovo, kaže vozač reli posade JRT-a Branko Jemrić nakon pobjede
Vidi originalni članak

Reli posada JRT-a u sastavu Branko Jemrić - Marko Stiperski, članovi AK Fridge racing, proteklog vikenda na 37. Zagreb Delta reliju ostvarili su još jednu vrijednu pobjedu u karijeri osvojivši 1. mjesto u klasi A5 i 1. mjesto Skupine 1.

Standardni suvozač Dražen Kappler je zbog bolesti morao propustiti popularnu Deltu, a zamijenio ga je mladi Marko Stiperski.

- Ovo je Delta reli. Za mene bi bio grijeh ne nastupiti. Ovaj vikend ću sigurno dugo pamtiti. Radim dva posla i dvije noći nisam oka sklopio, ali uz veliku dozu adrenalina nije bilo teško odraditi utrku - rekao je Branko Jemrić i dodao:

- Ovu pobjedu posvećujem svojoj majci koja se trenutno bori s teškom bolešću.

Zahvalio se Jemrić potom organizatorima koji su imali razumijevanja i izašli mu u susret kako bi uopće mogao nastupiti na Delti, uz isprike što se nije zahvalio na ciljnoj rampi. Zahvalio je i sponzorima, svom timu u boksu i Marku koji se izvanredno snašao u ulozi suvozača.

- Iznimna mi je čast što sam dobio povjerenje i postao dio ovako dobro organiziranog tima. Sve je prošlo u iznimno dobrom ritmu za nas. S obzirom da mi je to bio prvi pravi reli u životu bilo je malo naporno, ali uz pomoć Jemrićevog velikog iskustva i moje želje i volje, sve je prošlo besprijekorno. Pamtit ću ovo cijeli život - rekao je suvozač Marko Stiperski.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare