To je to što me zanima!

Slavljenik Podolski: Posebno je zabiti gol u 100. nastupu

Bila je posebna prigoda obilježiti 100. nastup golom. Ali najvažnije je da smo ušli u nokaut-fazu natjecanja. Bila je teška utakmica protiv jake Danske, kaže Podolski
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna reprezentacija imala je razloga za slavlje ostvarivši maksimalni učinak u skupini B pobjedom nad Danskom 2-1,  a poseban razlog za zadovoljstvo imao je strijelac prvog gola 'elfa' Lukas Podolski.

Njemački je igrač jubilarni 100. nastup za nacionalnu momčad okrunio golom, 44. u reprezentaciji.

- Bila je posebna prigoda obilježiti 100. nastup golom. Ali najvažnije je da smo ušli u nokaut-fazu natjecanja. Bila je teška utakmica protiv jake Danske, a srećom zabili smo drugi gol i pobijedili - rekao je Podolski.

Poseban nastup imao je i Lars Bender, strijelac pobjednosnog gola kojemu je nastup protiv Danske bio prvi na europskom prvenstvu.

- Osim mog gola bio je ovo sjajan dan za mene. Bio je ovo moj prvi nastup na Euru te sam zabio pobjednosni gol koji nam je pomogao u plasmanu za četvrtfinale. Pamtit ću ovaj dan jako dugo.

U četvrtfinalu 22. lipnja u Gdanjsku Njemačka igra protiv nepredvidive Grčke koja je šokirala i izbacila Rusiju.

- Protiv Grčke će biti potpuno drugačija utakmica. No bez obzira na to igraju jako slično Dancima. Jako su opasni u napadu i jaki u obrani - izjavio je nakon utakmice njemački izbornik Joachim Löw.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • joojooj 18.06.2012.

    e moj lukas, nadam se da grijesim, al mislim da ti je los odabir arsenal, gdje je onaj chamakh, ili gervinho, arshavin, nekako mi se cini da ti gotovi igraci rijetko uspijevaju u arsenalu...

  • Sentinel_1 18.06.2012.

    Sad će Njemci naplatit Grčkoj dugove :D!

  • KPsrna_1 18.06.2012.

    ajme 100 nastupa a tak mlad,pa kolko ima 25,26 godina? sječam ga se još dok je iz kolna prelazio u bayern da bi se vratio u koln i sad u arsenal..sve živo je prošo a tako mlad dečko još.bravo lukase..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare