To je to što me zanima!

Slavlje'redsa', Brighton izbacio sam sebe sa čak tri autogola

U posljednjoj utakmici osmine finala FA kupa Liverpool je na Anfieldu deklasirao drugoligaša Brighton & Hove Albion s visokih 6-1. Gosti su si zabili čak tri autogola
Vidi originalni članak

Liverpool je obavio pola posla u susretu osmine finala FA kupa. Slavili su protiv Brightona iako su gosti zabili čak četiri gola, jedan više od momčadi s Anfielda, jedini je problem što su tri od ta četiri pogotka bila u vlastitoj mreži. Tako je Liverpool zabio gola, a preostala tri za njih postigli su gostujući igrači Bridcutt, dvaput, i Dunk. Tek je 21- godišnji Kazenga LuaLua pogodio točnu mrežu, za počasni gol u porazu svoje momčadi od Liverpoola 6-1.

Momčad Gustava Poyeta, bivšeg reprezentativca urugvaja, posve se raspala u nastavku susreta, kad su nanizali pogreške i zatrpali vlastitog golmana. 

Liverpool je poveo već u 5. minuti preko Škrtela, a LuaLua je izjednačio desetak minuta kasnije. Prije poluvremena je autogol Brudcutta doveo ponovno u vodstvo domaćine, a gol Andyja Carolla u 57. minuti povisio je prednost na 3-1. Nakon toga krenuo je potom Brightona. U 15 minuta primili su tri gola, ali samo je jednog zabio igrač Liverpoola, Luis Suarez u 84. minuti. Za druga dva pobrinuli su se opet veznjak Brightona 22- godišnji Bridcutt i Dunk samo par minuta nakon njega.

Brighton je inače pretrpio najteži poraz u FA Cupu od 1946. godine, kada je stradao 7-2 u srazu protiv Norwicha.

 Liverpool je tako bez puno muke već osigurao četvrtinu finala FA kupa.

FA kup, osmina finala:

Liverpool – Brighton & Hove Albion 6-1 (Škrtel 5, Bridcutt 44-ag, 71-ag, Carroll 57, Dunk 75-ag, Suarez 84 / K. LuaLua 17)


Idi na 24sata

Komentari 35

  • Luis Suarez 7 20.02.2012.

    Osvajamo Carling i FA CUP ove sezone, sljedecu utakmicu Fa kupa igramo na Anfieldu protiv Stoka xD Come on u REDS !!! Ynwa

  • darko 23 20.02.2012.

    bravo Liverpool,najbolji klub sto postoji !

  • RadekBejble 20.02.2012.

    o hebote došli momci sa partya na Brighton beachu urokani i gađali krivi gol :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare