To je to što me zanima!

Capello šokirao prognozom: U finalu LP-a vidi hrvatski dvojac

Napoli je sposoban za finale. Vjerujem u taj klub, igraju sjajan nogomet. Nadam se talijanskom predstavniku u finalu, a Napoli je vrlo organizirana momčad, rekao je Fabio Capello
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih talijanskih trenera svih vremena Fabio Capello (70), dao je svoju prognozu oko potencijalnih iznenađenja, odnosno favorita u ovogodišnjeg izdanju Lige prvaka.

Ne vidi u samoj završnici favorizirani Juventus u kojem je igrao od 1970. do 1976. te istog vodio od 2004. do 2006. godine, nego njegovog najvećeg konkurenta za naslov u Serie A, Napoli.

Klub u kojem igraju dvojica hrvatskih reprezentativaca Ivan Strinić i Marko Rog posve je očarao slavnog stručnjaka poslije uvjerljive pobjede 'partenopeia' nad Benficom (4-1):

- Napoli je sposoban za finale. Vjerujem u taj klub, igraju sjajan nogomet. Nadam se talijanskom predstavniku u finalu, a Napoli je vrlo organizirana momčad u kojoj svi znaju što tko mora raditi - započeo je Capello za Il Mattino pa nastavio:

- Oni danas imaju jasne ideje, sjajnu organizaciju i taj njihov intenzitet nogomtea je sjajan. Ukratko, igraju odličan nogomet - zaključio je bivši izbornik Rusije i Engleske.

Popularni don Fabio u karijeri je vodio Milan, Real Madrid, Romu i Juventus, stoga je uvijek zanimljivo poslušati što on ima za reći. 

Momčad Maurizija Sarrija u kojoj pravu priliku čekaju Strinić i Rog trenutno u Ligi prvaka ima dvije pobjede. Poslije kijevskog Dinama, razbili su Benficu čime ističu jasnu kandidaturu za prolazak skupine. A kasnije, sve je moguće...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Frenkyy 02.10.2016.

    Moš mislit! LP je još duuugo rezerviran za 4 ekipe, s time da jednom mora "ubost" Atletico! Real,Barca,Bayern i AM (eventualno još Juve ali i to je SF). Sponzori (i klade) vode glavnu riječ (ni UEFA ni suci)

  • knoro-6 30.09.2016.

    Manchester City ili arsenal

  • Karamazov 30.09.2016.

    po meni AM favorit, mogao bi se ponovit scenarij bayerna kad su izgubili finale 2 puta u 3 godine, a onda digli trofej... juve i bvb smatram favoritima iz sjene koji mogu svakog iznenadit i koji mogu otic dosta daleko, cak i do kraja ako se jos vise ugiraju (jer i jedni i drugi igraju odlicno, a promjenili su pola momcadi prije 2mjeseca)

Komentiraj...
Vidi sve komentare