To je to što me zanima!

Slijede drakonske kazne za košarkaše Srbije i Grčke...

Trebao je to biti prijateljski susret Grčke i Srbije. No, tako nisu mislili igrači koji su napravili opću makljažu. Neki igrači vjerojatno neće ići na SP
Vidi originalni članak

Košarkaški Acropolis Cup, održan u Ateni, okončan je na sramotan način u četvrtak navečer. Na parketu je zavladala prava "barska tučnjava" grčkih i srpskih košarkaša. Skoro su svi košarkaši obje reprezentacije sudjelovali u tučnjavi, gdje se letjele šake sa svih strana, ali i stolice lansirane u suparničke glave. Sve je krenulo nesportskim prekršajem Miloša Teodosića nad Antonisom Fotsisom. Grk se nije želio smiriti iako se srbijanski razigravač i košarkaš Olympiacosa Teodosić povlačio unatrag. Konačno, Teodosiću je popustila kontrola i šakom je u glavu udario višega i snažnijeg igrača, nakon čega mu je ovaj pokušao uzvratiti. Stigao ga je samo uhvatiti za vrat. Tada je sve kulminiralo, potukli su se doslovno svi, a najružniju gestu u mučnim scenama je napravio srpski igrač iz NBA lige Nenad Krstić koji je stolcem u glavu pogodio Giannisa Bouroussisa, kojem je šiknula krv iz glave. Ovaj je turnir pod nadležnosti FIBA-e (Međunarodne svjetske košarkaške organizacije) zbog činjenice da je na turniru nastupala i Kanada. Srpski mediji, pak, preko svojih izvora u tom čelništvu, doznaju da bi mogle uslijediti drakonske kazne za najžešće učesnike ovog sukoba, a kazne mogu značiti i neodlazak na skorašnje Svjetsko prvenstvo u Turskoj. Čelnici FIBA-e su najavili da neće "zatvoriti oči pred onim što se dogodilo u Ateni", a srpski mediji naglašavaju da bi bez SP-a mogli ostati Miloš Teodosić i Nenad Krstić, dok je upitno i što će FIBA-e reći po pitanju Marka Kešelja. Od grčkih košarkaša posebno od velike kazne moraju strahovati Sofoklis Schortsanitis i Antonis Fotsis.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_41152 21.08.2010.

    ma to nije ni bila tučnjava, šta oni znaju se tuć, trebaju vidit BBB i našu Torcu, e to su tuče

  • Delija_ 21.08.2010.

    samo vas pitam: dal je moguce?? da Srbija bude pokradena toliko...burusis se nije smio naci na terenu jer nije u zapisu...Krstic je napravio gresku,ali zasto teodosic kad su svi tukli-??

  • barkley 21.08.2010.

    netreba nikoga kažnjavati,malo jača tučnjava...ništa spektakularno

Komentiraj...
Vidi sve komentare