To je to što me zanima!

Slijede nove poslastice: Evo tko, kad i gdje igra u četvrtinalu EP

Europa će, to se zna nakon ispadanja Portugala, dobiti novog prvaka, a za tu će se titulu boriti Španjolska, Engleska, Italija, Belgija, Češka, Danska, Ukrajina i Švicarska
Vidi originalni članak

Najboljih osam reprezentacija ostalo je na Europskom prvenstvu. Nakon gotovo tri tjedna nogometa Euro je stigao do četvrtfinala, a tamo nisu neki favoriti i velike reprezentacije poput Francuske, Njemačke, Portugala, Hrvatske, Nizozemske...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Europa će, to se zna nakon ispadanja Portugala, dobiti novog prvaka, a za tu će se titulu boriti Španjolska, Engleska, Italija, Belgija, Češka, Danska, Ukrajina i Švicarska.

Švicarska - Španjolska (2. srpnja, St. Peterburg, 18:00)

Španjolci su, nažalost, izbacili Hrvatsku u osmini finala i dočekali - bingo. Švicarska je priredila senzaciju cijelog turnira i poslala kući Francuze, za mnoge najveće favorite Eura. Međutim, i u St. Peterburgu će biti veliki autsajderi jer Španjolci su u zadnje dvije utakmice zabili nevjerojatnih deset golova. Furija se zagrijala i izgleda moćno.

Belgija - Italija (2. srpnja, München, 21:00)

Sigurno najbombastičnije četvrtfinale igraju na Allianz Areni Belgija i Italija. I jedni i drugi zaslužili su vrlo visoku ocjenu za ono što su odigrali premda je Italija opasno visjela u osmini finala protiv Austrije koju je prošla tek na produžetke. Belgija je, pak, s 1-0 izbacila Portugal, međutim, za kladionice je favorit Italija.

Češka - Danska (3. srpnja, Baku, 18:00)

Danci su Euro otvorili s dva poraza, prošli su muku s Christianom Eriksenom, ali evo ih među osam. Razigrali su se protiv Rusije i Walesa kojima su utrpali osam golova i sada imaju strašnu priliku da uđu u polufinale. Češka je napravila iznenađenje protiv Nizozemske i ostane li još u turniru, to će biti pravi mali podvig.

Ukrajina - Engleska (3. srpnja, Rim, 21:00)

U dvoboju teškaša Engleska je izbacila Njemačku i otvorila si put do finala. Jer u njenoj polovici ždrijeba ostale su Ukrajina, Češka i Danska. Harry Kane zabio je Nijemcima i najavio buđenje, Sterling igra na razini, a da ne spominjemo kakve sve još adute ima Southgate. Ukrajina je u 121. minuti prošla Švedsku i Rim se čini da je njen vrhunac na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Jegi 30.06.2021.

    Mi uvijek ispadamo od buducih prvaka, dakle ŠPANJOLSKA

  • hahah 30.06.2021.

    Španjolska ili Italija

  • Mali Ivica11 30.06.2021.

    ovo uzima Španjolska....jer tko god nas dobije u prvoj nokaut fazi osvoji Euro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare