To je to što me zanima!

Slijepci u crnom: Pa dobro, jel stvarno ne vidiš loptu u golu?!

Legia i Ajax u Europskoj ligi. Španjolski suci ne vide da golman varšavskog kluba leži u svom golu s loptom. Pomoćni sudac Cloz Gomez sve to prati s pet metara. Gleda i ne vidi...
Vidi originalni članak

Španjolski suci opet se sramote. Kao da im nije dovoljno što na utakmicama La Lige ne vide da je gol iako je lopta 57 centimetara prošla liniju, sad su se preselili u Europu i dalje briljiraju i ubrzavaju odluku o uvođenju gol tehnologije.

David Fernandez Borbalan (43) vodio je utakmicu Legije i Ajaxa u Europskoj ligi sinoć. Završilo je 0-0, ali nije trebalo. Suci nisu priznali Ajaxu čisti gol nakon što je lopta na očigled svih na stadionu prošla crtu, ali to nisu vidjeli samo suci.

Jedan od Borbalanovih pomoćnika, iskusni Cloz Gomez s linije pet metara gleda u golmana koji drži loptu duboko preko linije. I nema gola. Bila je to osma minuta u kojoj su Nizozemci trebali imati prednost. 

David Fernandez Borbalan na Fifinoj je listi sudaca od 2010. godine. Španjolac sudi Primeru od 2004. godine.

Dinamu je 2012. sudio protiv Maribora u Sloveniji u utakmici koju su 'modri' dobili. Barcelona ga je ne pamti po dobrome. Pokrao je Katalonce protiv Bilbaa na San Mamesu propustivši dosuditi dva penala za goste.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kele2 19.02.2017.

    Vidu oni ali tamo ims nrko ko mamic pa ih je potplatia da malo kradu

  • Frenkyy 17.02.2017.

    Golman je gomesu okrenut leđima i grli loptu! Nije je mogao ni vidjet.

  • zvrka1977 17.02.2017.

    Sudac nije vidio ono kaj su svi ostali vidjeli nakon 10x ponavljanje snimke te situacije. Zbilja sudac nije normalan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare