To je to što me zanima!

Sljeme je spremno za Snježnu kraljicu, Janica ponovno skija

Utrka ženskog slaloma na rasporedu je 4. siječnja, a muškog 6. siječnja. Nakon te muške utrke vraća se i utrka legendi. Opet ćemo gledati Janicu, Tombu, Ghedinu...
Vidi originalni članak

Slalomske utrke 4. i 6. siječnja zauzimaju posebno mjesto u Svjetskom kupu. Skijaši i skijašice nakon Snježne kraljice pričaju kako ne postoji ni jedna utrka nalik toj u Zagrebu. Povodom novog sljemenskog spektakla održana je konferencija za novinare u hotelu Westin. 

- Staza je uglavnom spremna. Moramo još samo dovršiti neke detalje. Očekujemo veliki broj navijača i sjajnu atmosferu kao i prijašnjih godina. Imamo i dodatan poklon. Svaki posjetitelj dobit će hrvatsku zastavicu, a proširit ćemo i ponudu besplatne hrane i pića - rekao je Vedran Pavlek.

Gradonačelnik Milan Bandić ponosan je na utrku.

- Presretan sam. Sljeme i Zagreb će već devetu godinu zaredom biti centar skijaškog svijeta. Još će jednom slika sa Sljemena obići svijet. To je nemjerljiva promocija za Zagreb - dodao je Bandić.

Vraća se utrka legendi, Janica na stazi

Prva utrka legendi održana je 2008. godine. Isto je bilo 2009. i 2010., a 2011. i 2012. nije bilo utrke zbog termina slalomskih utrka. No ove se godine vraća pod nazivom "DM Zagreb Ski Legends". Utrka legendi bit će nakon muškog slaloma 6. siječnja s početkom u 17:30 sati.

 Alberto Tomba, Marc Girardelli, Kristian Ghedina, Janica Kostelić, Ana Jelušić, Nika Fleiss... Paralelni slalom, a kao i uvijek, sav prikupljen novac namijenjen je Specijalnoj bolnici za kronične bolesti djece u Gornjoj Bistri.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • draganivor 21.12.2012.

    Dragi novinari gdje ubrajate medju legende,Niku Flajs i Anu jelusic,one nisu ni blizu legendi

  • bbbdado 21.12.2012.

    Janica, podsjeti nas na slavne dane

  • nikluk20 21.12.2012.

    nije one ni prestala skijati....samo sada bruno kovačević nema o čemu pisati... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare