To je to što me zanima!

Sljemenska "kraljica": Možda poludim i skinem se kao Vonn

Lindsey je dovela skijanje na američki sportsku mapu. Nevjerojatna je i zahvaljujući njoj postajem sve poplarnija. Tko zna, možda poludim pa se i ja počnem skidati, rekla je Mikaela Shiffrin
Vidi originalni članak

Pobijedila je na Sljemenu sa 17 godina i postala najmlađa "kraljica" zagrebačkog brda u povijesti, sa 17 je postala i svjetska prvakinja u slalomu, a naslov je obranila prošle godine. Iste godine stigla je i obrana krune na Sljemenu. Mikaela Shiffrin (21) odavno je prestala biti samo talentirana skijašica. Mlada Amerikanka je budućnost skijanja.

Idol joj je bila Janica Kostelić.

- Mama mi je pričala da sam snimala Janičine utrke i da sam po cijele dane pregledavala snimke. Ne sjećam se svega jer sam bila klinka, ali i danas smatram da je Janica jedna od najvećih skijašica u povijesti - rekla je Amerikanka, koja je pomalo u sjedni starije kolegice Lindsey Vonn.

- Lindsey je dovela skijanje na američki sportsku mapu. Nevjerojatna je i sve što radi završi u medijima. Zasad još mogu u trgovinu, a da me ljudi ne prepoznaju. Ali zahvaljujući njoj postajem sve popularnija - rekla je Shiffrin za Večernji list.

Vonn se sprema za lov na Stenmarkov rekord, a nedavno je objavila knjigu koju je promovirala fotografijom na kojoj je kao od majke rođena.

- Poštujem žene koje pokazuju svoje tijelo, ali ovog trenutka to nije dio mog imidža. No tko zna, možda jednoga dana poludim pa se i ja skinem - dodaje Mikaela.

U tri nastupa na Sljemenu dvaput je osvojila krunu.

- Nadam se da će ovaj put biti snijega. To je jedna od mojih najdražih utrka - rekla je simptatična Mikaela.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • alexkler 29.10.2016.

    JOš jesna ksijaška ljepotica,iz djevojčica stasala u ženu

  • plutarh 11.10.2016.

    mikaela pooooluuuuudiiiiiiii !!....i to najbolje na Sljemenu , tak da to vidimo iz prvih redova

  • fear combat 11.10.2016.

    Dobraaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare