To je to što me zanima!

'Slobodna bacanja su mi znak od Boga da nitko nije savršen'

Policajac sam i glumac, dobro pjevam i zgodan sam. Ipak, moji postotci s linije slobodnih bacanja su podsjetnik od Boga da nitko nije savršen, rekao je popularni Shaq
Vidi originalni članak

Shaquillea O'Neala pamti se po sjajnoj karijeri, ali ako upitate njegove obožavatelje o glavnoj mani njegove igre jednoglasno će odgovoriti: slobodna bacanja!

POGLEDAJTE 24 pitanja sa Shaqom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U karijeri mu je uspješnost ubacivanja s linije slobodnih bacanja bila tek 52 posto, ali to nije utjecalo na njegovo samopouzdanje. Tako je košarkaška legenda jednom prilikom izjavila da su njegova slobodna bacanja tek pokazatelj da nitko nije savršen.

- Imam predivnu ženu, veliku obitelj i puno prijatelja. Također, imam dosta novca, Ferrari, šampionske prstenove i kuće na moru. Policajac sam i glumac, dobro pjevam i zgodan sam. Ipak, moji postotci s linije slobodnih bacanja su podsjetnik od Boga da nitko nije savršen - rekao je popularni Shaq.

Dodajmo, bivši košarkaš, a sada (između ostalog) DJ O'Neal je u bogatoj karijeri osvojio četiri NBA prstena, a karijeru je završio s prosjekom od 23 poena i 11 skokova po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lirika akiril 28.05.2020.

    Shaq je ogroman čovjek sa još većim srcem, gospodin humanitarac

Komentiraj...
Vidi sve komentare