To je to što me zanima!

Slom ambicioznog projekta u starom Notts Countyju...

Sven-Goran Eriksson mogao bi ući u vlasničku strukturu kluba koji je vrlo ambiciozno krenuo u sezonu. Ali već su otišli Campbell i dva trenera
Vidi originalni članak

Želimo dospjeti među elitu engleskog nogometa, naš uspon bit će strelovit, najavljivali su ljetos iz Notts County, najstarijeg profesionalnog nogometnog kluba na svijetu. Sven-Goran Eriksson je postao direktor, na gol je došao Kasper Schmeichel, sin legendarnog Danca Petera, a u obranu najveće ime - Sol Campbell. Spominjalo se i Pavela Nedveda, Freddieja Ljungberga i još neka velika imena. Ali idila je trajala samo jednu utakmicu. Notts County je u prvom kolu izgubio od Morecambea i Campbell je shvatio da sve skupa nema smisla.
- Želim otići, ne treba meni ovo - rekao je bivši igrač Arsenala čelnicima kluba i slijedio je rastanak.
- Ovo je razočaranje, nisam očekivao ovakav razvoj događaja - žalio se i trener Ian McParland, koji je također ubrzo 'digao sidro'.
Notts je velika imena privukao još većim obećanjima, ali tvrtka Munto Finance, pokazalo se ubrzo, nije imala ozbiljnu namjeru ulagati u posrnulog četvrtoligaša. O neispunjenim obećanjima govorili su i Sol Campbell i trener McParland, a o njima danas govori i drugi trener u sezoni, Danac Hans Backe. U karijeri je vodio Copenhagen, Aalborg i Panathinaikos, na Otoku nije išlo. Vodio je devet utakmica i pobijedio četiri puta, dovoljno da zadovoljan ne bude nitko. Vijesti iz Engleske kažu da se formira nova vlasnička struktura kluba, koja bi trebala dovesti stvari u red, a u nju će navodno ući i direktor Sven-Goran Eriksson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikolab9 15.12.2009.

    boixos tu si gadno pogrisia novci cuda rade sam ti je primjer Chelsi, dok nije dosa abramovic chelsi je bia klub tip blackburna svi koji prate duze vrime eng. ligu znaju koji su cetri vodeca kluba bila u eng. ligi ali je dolazkom abramovicevih milijuna tottenhem ispa a usa chelsie... tako ce biti i s man city nakon god, dvije i dolaskom pravoga trenera ispast ce neko drugi a oni ce uci... kako stvari stoje iz vodece cetvoke liverpool je taj kojega ce city zaminiti

  • boixos os 15.12.2009.

    igra se ne stvara novcima...to su ovi shvatili a to će shvatit i u ciytu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare