To je to što me zanima!

Slomila se: Prijete mi jer nosim tajice i uske suknje na terenu...

Govore mi da bi svijet bio bolji bez mene. Kažu da sam promiskuitetna jer nosim tajice i suknje na golf trenu, vrijeđaju mi roditelje, rekla je američka golferica Paige Spiranac (23)
Vidi originalni članak

Zahvaljujući golferskim trikovima i atraktivnom izgledu praktički je preko noći postala internetska senzacija. San joj je bio postati profesionalna golferica, ali nije ni sanjala da će nakon godinu dana zbog toga dobivati prijetnje smrću.

Paige Spiranac (23) američka je golferica koja je lani dobila pozivnicu prestižnog Omega Dubai Ladies Mastersa. Neke od natjecateljica požalile su se organizatoru turnira kako je Paige dobila šansu samo zbog izgleda i statusa na društvenim mrežama, no Amerikanka im je začepila usta jer je na svom prvom profi turniru u karijeri završila 94. od 108. golferica s time da su ispod nje završile neke golferice s dugogodišnjim iskustvom i boljim rezultatima.

No Paige nije imala problema samo sa suparnicama. Gnjusne uvrede i komentari dobro sakrivenih trolova iza raznih nadimaka u internetskom bespuću počeli su stizati sa svih strana na njezine profile na društvenim mrežama.

Amerikanka se sve teže nosila s time. Ove godine vratila se na Omega Dubai Ladies Masters, ali nije to bila obična konferencija za medije. 

VIDEO: Paige se slomila 

Govore mi da bi svijet bio bolji bez mene

- Mislim da je vrlo važno da ljudi shvate da njihovi komentari utječu na mene. Kakvim su me sve imenima zvali... Bila sam u depresiji i mislila sam da ne vrijedim ništa. Prijetili su mi i govorili da bi svijet bio bolji bez mene - rekla je Paige i rasplakala se. 

- Ismijavaju me, vrijeđaju mi roditelje, a oni su me odgojili... Cyber bullying je ogroman problem o kojem nitko ne priča. Tinejdžeri se ubijaju jer ih ponižavaju na internetu i ne mogu se nositi s time - kazala je američka golferica i nastavila:

- Govore da sam promiskuitetna jer nosim tajice i uske suknjice na golf trenu. Zato sam loša osoba? Roditelji su me odgojili, a oni pišu gadosti o njima i napadaju ih - rekla je Paige Spiranac i dodala:

- Uopće nije bitno kako ću igrati ove godine, stvarno nije. Ovdje sam kako bih podijelila svoju priču i nadam se da ću ovime nekome spasiti život. To je bitnije, život, od bilo kojeg rezultata i plasmana na nekom turniru - rekla je Amerikanka.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • vrh 07.12.2016.

    treba njoj druga palica. mislim da joj ova ne odgovara

  • 07.12.2016.

    ženska je bomba i u potpunosti treba biti ponosna na sebe, ništa ovdje nije pretjerano, pokazala se sasvim u normalnom izdanju, kada pogledam kakvih sve ima, pogotovo oni koji su na sve ljubomorni, pa čak i u tenisu više pokažu od ove golferice.... nek se starke više koncentriraju na sport, a ne na kako drugi izgleda....

  • Dennyy 07.12.2016.

    Stekla je slavu putem društvenih medija točnije interneta i sada plaće zbog nekih trolova koji nemaju ništa pametnijeg za raditi u životu.. ako se ne može nositi s time, neka se skine sa svih mreža.. ohh, naravno da neće to učiniti, jer miris love i slave je ipak privlačniji.. btw., da ta igra igrice online, plakala bi svakih 10 min, tamo je toksična ekipa kakvu nigdje ne možeš naći

Komentiraj...
Vidi sve komentare