To je to što me zanima!

Slomio nogu na nogometu pa se počeo boriti s 19 godina...

'LETEĆI DŽENTLMEN' Remy Bonjasky opravdao je svoj nadimak 2007. dobivši medalju časti nakon što je pomogao policiji da uhvati manijaka sa pikado strelicama
Vidi originalni članak

Idući protivnik Mirka Filipovića , Remy Bonjasky, bio je dobar nogometaš, ali kao tinejdžer slomio je nogu i odlučio probati borilačke sportove. Nije pogriješio...

- Kako sam počeo? Prijatelj me pitao želim li s njim u teretanu da vidimo ‘tko je bolji’. Ostalo je povijest - našalio se Remy Bonjasky , Cro Copov protivnik na Gloryju 14 .

Borilačkim sportovima počeo se baviti nakon što je postao punoljetan, a prvi meč imao je tek nakon što je napunio 19 godina. 
Tad je već imao diplomu s amsterdamskog sveučilišta i radio je u poznatoj nizozemskoj banci ABN Amro. No nakon pobjede u svojem prvome meču odučio je potpuno se posvetiti borilačkim sportovima. 
Isplatilo se... U svojoj bogatoj karijeri triput je osvojio K1 Grand Prix , a zbog tehnički savršenih udaraca, osobito letećih kickova, dobio je nadimak “leteći džentlmen”.

Da mu taj nadimak izvrsno pristaje, pokazao je 2007., kad je dobio “medalju časti”, nagradu koja se dodjeljuje za nesebična i hrabra djela. Pomogao je policiji uhvatiti manijaka koji je strelicama za pikado nasumce gađao prolaznike iz automobila. Jedna od njih pogodila je i njega. Bonjasky je sjeo u taksi i slijedio ga. Nakon što ga je sustigao, javio je policiji, koja ga je uhitila.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ChrisKerber 06.03.2014.

    Da taj manijak sa pikado strelicama nije mozda bio Balotelli :D

  • BlackRonsky 06.03.2014.

    Dobro mislio sam da je ovo Sturridge na slici :D

  • Lyoto_Machida 06.03.2014.

    iskreno, rađe gledam dvije stare legende nego one nove dečkiće koji samo skupljaju bodove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare