To je to što me zanima!

Slovački izbornik: Ma Hrvatima se lopta baš sretno odbijala...

Hrvatska je bila prejaka, ipak su oni viceprvaci svijeta. Moram reći da sam jako razočaran. Mislim da smo mogli puno bolje proći. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, kaže Pavel Hapal
Vidi originalni članak

Hrvatska je bila prejaka, ipak su oni viceprvaci svijeta, rekao je slovački izbornik Pavel Hapal nakon poraza od Hrvatske na Rujevici 3-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povela je Slovačka 1-0, vodila i na poluvremenu, no u drugom dijelu izabranici Zlatka Dalića pokazali su svoju moć, zabili čak tri gola i osigurali Europsko prvenstvo 2020. godine.

STRUČNI KOMENTATOR IGOR PAMIĆ Bruno Petković je fantazija, a Hrvatska može osvojiti Euro!

-  Moram reći da sam jako razočaran. Mislim da smo mogli puno bolje proći. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, nismo ušli s Hrvatskom u nadigravanje, trčanje gore-dolje. Dobro smo stajali na terenu, bili smo kompaktni i kontrolirali tijek utakmice. Hrvati su bili i malo nervozni, otišli su na poluvrijeme s 0:1. Nismo to iskoristili - započeo je priču Hapal, a onda objasnio drugo poluvrijeme:

- U drugom dijelu dogodilo se da smo golove dobili onako kako nismo smjeli - nakon kontri. Drugi je bio iz kornera, ali prije toga je bila kontra. Kad je pao treći gol, bilo je sve gotovo.

Plan slovačkog izbornika u drugom poluvremenu u potpunosti je propao. Glavni cilj bio je - ugasiti kontre:

OPET SMO IH BACILI U OČAJ Slovaci u suzama: Prokockano vodstvo i glatki poraz u Rijeci!

- Nismo htjeli dozvoliti Hrvatima da odigravaju kontre, a upravo se to dogodilo. Nismo imali ni sreće, lopte su se njima sretno odbijale u tim akcijama. Zonski smo se branili, ali netko je zakasnio. Želimo zabijati golove iz kornera, ali opet smo ga primili.

Hrvatska se ovom pobjedom kvalificirala na Euro, a svoje protivnike u skupini 'vatreni' će doznati za malo manje od dva tjedna, točnije 30. studenog kad se ždrijeg održava u Bukureštu.

NISMO PRVI NOSITELJI Kad je ždrijeb Eura, gdje ćemo igrati, tko su mogući protivnici

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nijetebriga 17.11.2019.

    Ne mora biti razocaran, najmanje jako .. Bas zbog toga sto smo viceprvaci ja sam bila na podu u prvom poluvremenu.. Onakav gol nam se nije smio dogodit kod kuce, a u gostima ih osisamo do kraja i sacuvamo nasu mrezu..

  • MladenValentić 17.11.2019.

    Pa bolje ste i prošli nego u Trnavi ipak dali ste gol i primili samo tri, a mogli ste i više!

  • 17.11.2019.

    I u gubljenju treba biti velik, čestitati Hrvatskoj repki koja Vas je gosp sinoć itekako nadigrala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare