To je to što me zanima!

Slovak se sprdao s Modrićem na Instagramu pa ipak obrisao opis

S jedne strane fenomen, s druge Luka Modrić, napisao je stoper Intera od 60 milijuna eura na Instagramu, ali brzo je shvatio da je pretjerao. Suigrač Marcela Brozovića ranije je bio s njim u kafiću u Velikoj Gorici
Vidi originalni članak

Milan Škriniar (26) odradio je dobar posao u Hrvatskoj, osvojio bod sa Slovačkom (2-2) u Gradskom vrtu i pomrsio račune "vatrenima" u borbi za Svjetsko prvenstvo u Kataru iduće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoper od 60 milijuna eura svratio je potom sa suigračem iz Intera Marcelom Brozovićem (28) do Velike Gorice u njegov kafić Epic Brozo, a stigao je i izazvati pomutnju na društvenim mrežama.

Škriniar je objavio fotografiju na kojoj se pozdravlja s Lukom Modrićem (36) nakon utakmice u Osijeku uz opis: "S jedne strane fenomen, s druge Luka Modrić", javlja portal Sempre Inter.

Nakon nekog vremena Škriniar je očito shvatio da je pretjerao sa šalom pa je promijenio opis i ostavio samo zastavu Slovačke.

Slovaci su remijem izgubili svaku šansu za plasman u Katar pa će ostati na jednom plasmanu na Mundijal od samostalnosti, onom 2010. u Južnoafričkoj Republici.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Palmanova 13.10.2021.

    njemu je igrati 2-2 protiv svjetskih viceprvaka povijesni uspjeh.treba ga shvatiti.

  • stringerx 13.10.2021.

    modrić je spor i dosta da igra poluvrijeme

  • GeneralPraljakUskoplje 13.10.2021.

    Ljudi jel to moguce da se ovako primate na to …. Pa ocito je šala

Komentiraj...
Vidi sve komentare