To je to što me zanima!

Slovan Bratislava je prekinuo Medveščakov niz bez poraza

Medveščak je veći dio utakmice vodio na gostovanju kod Slovana u Bratislavi, ali na kraju je izgubio 3-2. "Medvjedi" su primili dva gola u Bratislavi u 34 sekunde...
Vidi originalni članak

Medveščakov niz prekinut je na gostovanju u Bratislavi, kod jako im dobro poznatog Slovana. Slavili su domaćini 3-2, iako je veći dio utakmice vodstvo bilo na strani medvjeda.

Bila je to čvrsta i agresivna utakmica prepuna isključenja. Njih ukupno šest kod Medveščaka, uz jedno od pet minuta. Domaćini su pak imali također šest od dvije minute i jedno od pet.

Čudo za takvu utakmicu da je palo tako malo golova u tim trenucima. Tek jedan Kvapila u prvoj trećini. Potom se zahuktalo u posljednjoj, nakon rastrgane druge.

I to kako se zahuktalo! Medvjedi su uspjeli primiti dva pogotka u 34 sekunde, prvo u 9:04 Barker i potom Neodors u 9:38. Izjednačili su Zagrepčani u 16. minuti preko Mertla, ali 42 sekunde prije kraja sve su prosuli kad im zabija Viedensky.  

Sad imaju i dalje četiri pobjede, ali i dva poraza. Samo neka konstantno imaju ovakve nizove pobjeda i neće biti problema!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bare000 07.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SportFan 06.09.2015.

    A sto je ovo cije Hrvatska gubi ovaj dan Medvescak,kosarka,nogomet???

  • žorž12 06.09.2015.

    dobro smo danas prosli u svim sportovima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare