To je to što me zanima!

Slovenci čestitali na plasmanu na Euro: 'Čestitamo sosedom'

'Zbogom Euro 2012', 'Hiddink je otišao, 'Ne čudi što se reprezentacija vraća kući nakon Zagreba', naslovi su u turskim medijima nakon neplasmana na Euro 2012.
Vidi originalni članak

Nakon neuspješnog završetka kvalifikacija za Tursku njihovi mediji više su se bavili neuspjehom svoje reprezentacije nego uspjehom Hrvatske plasmanom na Euro.

Hurriyet se na remi Hrvatske i Turske u Maksimiru osvrnuo naslovom: '0-0, zbogom Euro 2012'. No ipak glavna vijest u Hurriyetu s naslovom 'Zbogom igrači' je ostavka Guusa Hiddinka kojem je Izvršni odbor turskog nogometnog saveza nakon utakmice izglasao nepovjerenje. Njegov nasljednik vjerojatno će biti trener Istanbula Abdullah Avci.

Milliyet je oštro napao trojac Arda-Emre-Sabri kojima spočitavaju neoprezne žute kartone koje su ih izbacile za uzvrat u Maksimiru u kojem Turska bez ključnih igrača nije mogla više napraviti.

'Hiddink je otišao' naslov je u Aksamu koji se osvrće na veliki iznos od 2,3 milijuna eura godišnje koliko je Nizozemac dobio za debakl. Ponavljaju da će ga naslijediti Abdullah Avci.

Zaman se osvrnuo na neplasman na Euro naslovom: 'Ne čudi što se reprezentacija vraća kući nakon Zagreba'.

Slovenski mediji čestitali Hrvatskoj na plasmanu

Slovenski Siol.net dočekao je uspjeh Hrvatske s naslovom: 'Čestitamo sosedom!' U tekstu pljušte čestitke od susjeda koji pišu da su 'ognjeni' riješili većinu posla u Istanbulu.

24.ur piše da je Hrvatska uz Portugal, Češku i Irsku očekivano izborila Euro 2012.

Susjedi iz Srbije letimično su se osvrnuli na plasman 'kockastih' u Ukrajinu i Poljsku napisavši kako su očekivano izborili plasman. Glavna tema srpskih medija je ipak poraz njihove reprezentacije od Hondurasa 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • denderius 16.11.2011.

    dobar mi je slovenski prijevod za vatrene - ognjeni... znači vatren vukojević je igrač utakmice prema goal.com

  • user_60514 16.11.2011.

    slovenci ko narod nisu losi (naravno uz iznimke), a to kaj je njihova politika zaje... pa nije ni kod nas nista bolje... oni su nas za plasman za euro, a mi cemo nijh uvijek za velicinu... :P

  • user_102927 16.11.2011.

    Ma ko ih šljivi, kad prelazis njihovu granicu drze se i maltretiraju nas narod koda je cjela EU njihova, sramota!!!!! A kod nas su non-stop...da more i ta granica između njih i nas nestati, samo da se ne ku..če vise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare