To je to što me zanima!

Slovenci prihajajo! Susjedi će u Zagreb stići navijačkim vlakom

Dio slovenskih navijača iz Ljubljane će u Zagreb stići preko posebnog navijačkog vlaka, a nedvojbeno će u Areni imati vatreno jer, osim njih, tu su i Crnogorci, Makedonci i Nijemci
Vidi originalni članak

Naši zapadni susjedi Slovenci zaluđeni su sportom kad su njihovi sportaši u pitanju. Bliži se Europsko rukometno prvenstvo, a oni spremaju pravu invaziju na Zagreb, gdje igraju prvi krug prvenstva protiv Makedonije, Njemačke i Crne Gore.

Početkom prošle godine brojni Slovenci dočekali su u Zagrebu svoje miljenike po povratku sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj, gdje su došli do bronce šokiravši upravo Hrvatsku, a sada će opet u naš glavni grad. I to - vlakom.

Naime, za prvu utakmicu protiv Makedonije 13. siječnja Slovenci organiziraju navijački vlak koji će iz Ljubljane ići preko Celja, Zidanog mosta, Sevnice do Remetinca u Zagrebu, u blizini Arene, piše Balkan Handball.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marcro89 03.01.2018.

    bude li vlak imao vise od 2 vagona krenuo bi iz ljubljane i jesenica istodobno

  • prcko vitamincic 03.01.2018.

    Obavezno par sati zadržati vlak na granici uz sumnju na švercanje droge u kokainu. Svima u stanici pregledati anuse uz obrazloženje da traže točnu crtu razgraničenja u Piranskom zaljevu. Oduzeti im sve eure i obavezno poslati Gazdi u London. Dopustiti im ulazak na poluvremenu i prisilno ih izvesti prije početka drugog poluvremena. U Alpsku Srbiju ih poslati tek kad Jorasa pogode drvenim jajetom u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare