To je to što me zanima!

Slovenci spremni na sve: Vuja je od njih napravio 'zvijeri'

U videu koji je rukometni savez Slovenije objavio kao najavu odlaska njihove reprezentacije na Olimpijske igre jasno se vidi koliko su naši susjedi oduševljeni odlaskom na Igre u Rio
Vidi originalni članak

Slovenci su u euforiji. Njihova rukometna reprezentacija dolaskom Veselina Vujovića na mjesto izbornika pretvorila se u momčad koja je spremna pomrsiti račune najvećim reprezentacijama svijeta.

Od dolaska Zagrebova trenera na klupu, Slovenci su se preko Španjolske i Norveške uspjeli plasirati na dva velika natjecanja, SP i OI, u razmaku od samo nekoliko tjedana. Vuja je tako u kratkom vremenu jednu gubitničku reprezentaciju s velikim potencijalom pretvorio u momčad koja u skoroj budućnosti može računati na velike stvari.

Velike prilike svjesni su i u rukometnom savezu Slovenije koji je kao najavu Olimpijskih igara napravio u najmanju ruku neobičan video uz naslov Slovenci spremni na sve:

'Slovenska reprezentacija našla se pred velikim izazovom. U šumama Rogle morala je voditi bitku s šumskim divljacima. Pogledajte kako je to završilo', stoji u opisu videa.

A kako će završiti borba s Hrvatskom vidjet ćemo u utorak u Opatiji. Prva međusobna utakmica završila je pobjedom Slovenije (27-25) u Koperu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gunersss_ 25.07.2016.

    Realno nista cudno..Preuzeo ij je odlican trener,takav je nama potreban.. Al opet,ne vjerujem da ce moci osvojit medalju..

  • uvijek vjerni19 25.07.2016.

    I opet će bit "suci nas isključuju, nedaju da igramo rukomet blabla"... Imaju euforiju, a na Europskom prvenstvu nisu ni skupinu prešli...

  • Xantra123 25.07.2016.

    Osvojit ce vrlo dobro 7. mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare