To je to što me zanima!

'Slovenci su strašni, ali mi se moramo vratiti kao pobjednici'

Moramo smoći snage, pronaći formu, dići igrače. Treba vidjeti kakva je situacija, hoće li moći Vuković i Duvnjak. Situacija nije dobra, rekao je izbornik Goluža
Vidi originalni članak

Izbornik Slavko Goluža još uvijek ne može prežaliti što nismo pružili bolji otpor protiv Danske.

- Naletjeli smo na super raspoloženu Dansku, ljudi su bili bolji. Nama ostaje žal što nismo prikazali bolju igru, rekao je izbornik Hrvatske Slavko Goluža za Mediaservis nakon prospavane noće te dodao:

- Nismo mogli utjecati na neke okolnosti koje su se dogodile u pripremi utakmice. Nismo htjeli širiti priču, ali situacija sa Duvnjakom nije bila dobra. Bilo je pitanje hoće li igrati, u zadnji trenutak smo odlučili da igra. Imao je temperaturu 38, primio je injekciju. Vuković je trebao nadomjestiti Duvnjaka, povući jer je bio najodmorniji, a on odmah na početku iskrene zglob. Na takve stvari ne možemo utjecati.

Hrvatska nakon poraza protiv Danske nije imala puno vremena za odmor. Manje od 24 sata nakon te utakmice izabranike Slavka Goluže čekaju Slovenci u susretu za broncu. 

- Moramo smoći snage, pronaći formu, dići igrače. Treba vidjeti kakva je situacija, hoće li moći Vuković i Duvnjak. Situacija nije dobra, ali koga nema bez njega se mora. Skupit ćemo se, pripremiti, čeka nas super jaka Slovenija - rekao je Goluža te zaključio:

- Imaju strašne igrače, gaje sličan rukomet kao i mi. Nemaju imena kao mi, osim Zormana i Škofa. To je strašna reprezentacija, ali bez obzira na sve mi moramo skupiti snagu, dignuti se i vratiti se kao pobjednici.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • jami089 27.01.2013.

    Nadali se zlatu a sada su i Slovenci strasni.E moj Goluza.

  • sala 26.01.2013.

    kopljar i buduci mu tast najbolji u rvata goluza dal se smijes suprostavit ili jedes govna

  • Malen Pod Zvijezdama 26.01.2013.

    Po zadnjem popisu u Hrvatskoj ima oko 4 300 000 ljudi,od toga je bar 3 500 000 izbornika!Kauboji i Goluža su hrvatske legende i bez obzira na ishod današnje utakmice.Najdraže mi je desetkovanje Francuske,medalja za ovaku malu zemlju već imamo dosta!Pa šta bude,bude!

Komentiraj...
Vidi sve komentare