To je to što me zanima!

Slovenska sramota u Ebel ligi: Golmanu naredili da pusti gol

Olimpija je gostovala kod Red Bulla u zadnjem kolu. Završilo je neriješeno i pucali su se penali. Slovenski golman dvaput je pustio kako bi Olimpija imala lakši ždrijeb
Vidi originalni članak

Olimpija je u posljednjem kolu Ebel lige gostovala kod Red Bulla u Salzburgu. Regularni dio utakmice završio je neriješeno tako da je Olimpija imala bod u džepu. No nisu htjeli pobijediti jer bi tako u ždrijebu četvrtfinala doigravanja morali opet igrati protiv Red Bulla.

No Slovenci se nisu previše trudili sakriti kako ne žele pobijediti. Kod penala golman Olimpije Matija Pintarič čak je dvaput namjerno izašao s gola i pustio protivnicima da zabiju. Sramotni video pogledajte OVDJE.

Nije neobično staviti drugu momčad na led, ali ovakvo namještanje jednostavno baca mrlju na sport i Ebel ligu. U polufinalu Olimpija ide na Albu Volan. Ako ih vodstvo lige ne kazni. No naučili smo da se u pravilu kažnjava jedino Medveščak.

Parovi četvrtfinala doigravanja EBEL lige:

Linz - Vienna Capitals

Medveščak - Znojmo

Alba Volan - Olimpija

Red Bull - KAC

Idi na 24sata

Komentari 79

  • EZEL44 17.02.2012.

    SRAMOTA... mogel se bar bacit za paradu.u krivu stranu! HA..HA

  • blagajnik 16.02.2012.

    nevjerovatno! ovo je zrelo za izbacivanje iz takmicenja..

  • JosipSuvalj 16.02.2012.

    Pa šta ste se navili sada, ljudi imaju pravo pustiti utakmicu i štimati si protivnika, to je česta pojava u sportu. Zašto bi igrali protiv Salzburga ako ne moraju, a to dali su pametno odlučili to će se pokazati.Nisu nikoga oštetili pa da im zamjerim, iako se iskreno nadam da će ispasti u prvom krugu knockouta...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare