To je to što me zanima!

Slovenski heroj se rasplakao: Nije mogao igrati zbog ozljede

Bila mu je to možda i utakmica karijere u 35. godini života, ali gležanj mu nije dopustio da zaigra. Njegov izostanak bio je prevelik udarac za Miami koji će morati u petoj utakmici loviti pobjedu...
Vidi originalni članak

Izašao je na parket prije utakmice, zagrijavao se. Znao je da mu je to možda i najvažnija utakmica u karijeri i 'grizao' je parket samo da zaigra. Ali protiv više sile se ne može.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goran Dragić je nekoliko minuta prije utakmice pokazao Eriku Spoelstri da su bolovi u gležnju su prejaki i Miami je opet protiv Lakersa ušao s velikim minusom iako je Bam Adebayo na kraju ipak zaigrao.

Taj minus bio je prevelik jer su Lakersi pobijedili 102-96 i poveli u seriji 3-1. A njemu se suza za suzom skupljala na obrazima. Sjeo je nemoćno na klupu, gledao svoje suigrače i - zaplakao! Gorio je u želji, htio je pomoći suigračima, a suce je htjelo iskočiti od tuge.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Bila mu je to možda i utakmica karijere u 35. godini života, ali gležanj mu nije dopustio da zaigra. Njegov izostanak bio je prevelik udarac za Miami koji je bio u egalu skoro cijelu utakmicu, ali falio je Dragićev učinak i njegova pojava na terenu.

Slovenski zmaj je na Floridu stigao prije pet godina, ali ove sezone je postao jedan od najboljih igrača. Prvo je krenuo s klupe, ali kako je sezona odmicala, postao je jedan od važnijih igrača Spoelstrine momčadi, da bi na kraju postao nezamjenjiv. To se moglo vidjeti protiv Lakersa gdje je falila njegova prodornost i inteligencija, falio je netko tko će povući kada ne ide Jimmyju Butleru.

Ipak, nije još sve gotovo. Miami je pokazao o kakvoj se ekipi radi, a ako se Dragić vrati za sljedeću utakmicu, imat će veliku šansu izboriti šestu utakmicu i zapapriti Lakersima koji već u glavama drže trofej Larry O'Briena u rukama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ji.nx 08.10.2020.

    Ma Babo je kod nas jedina konstanta u zadnjih 10god sve ostalo pekinezeri koji su otišli u NBA zbog love, a tamo nisu ni vodonoše. Šarić je još bio na nivou dok je bio u Phili sve ostalo jad i bjeda i stvarno se Dražen okreče u grobu kada vidi kuda je otišla Hrvatska košarka, a nekad smo parirali dream teamu. Cibonu neću spominjati jer za vukove uvijek navijam, ali izgleda da će moj dvogodišnji sin doživjeti neku bolju budućnost najdražeg mi kluba. Samo da spomenem Hrvatska-Češka usred Zagreba najgora utakmica košarke koju sam pogledao u životu, NAJGORA!!!!

  • Larsen 07.10.2020.

    Odličan košarkaš, fantastičan čovjek!!! Gledo sam ga u slo repki, on grize uvijek do kraja! Pošto igra dušom i srcem, ponekad i zaplače što nije nimalo loše. Kamo sreče, da ga neki naši oponašaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare