To je to što me zanima!

Slovenski mediji: Malo nam je nedostajalo do senzacije

Mediji u Sloveniji ponosni su na izvedbu Kopra u pobjedi nad Dinamom 3-0, no žale za tim jednim golom koji bi ih odveo u 3. pretkolo Lige prvaka
Vidi originalni članak

Iako su nogometaši Kopra imali tek minimalne šanse za prolaz u 3. pretkolo Lige prvaka nakon velikog poraza od Dinama u Zagrebu, slovenski prvak se na Športnom parku nije predavao niti na sekundu, piše u osvrtu na uzvratnu utakmicu 2. pretkola LP-a slovenski 23ur.com. Mediji u Sloveniji uglavnom ne posvećuju previše pažnje velikoj pobjedi svog prvaka nad našim Dinamom. U većini medija provlači se tuga zbog jednog gola manjka, no i ponos što su se od Europe oprostili tako visokom pobjedom nad 'jakim' Dinamom.
"Samo su najveći optimisti vjerovali da Koper može nadoknaditi minus od četiri gola. No gosti su bili pretjerano samopouzdani, a njihov trener čak nije ni došao u Novu Goricu nego je išao gledati protivnika u sljedećem kolu. Ipak, nešto se pitalo i igrače. Nažalost, ostali su korak do potpunog preokreta", piše slovensko Delo.
I ostali mediji naših susjeda pišu o pretjeranoj samouvjerenosti Dinama te se ne mogu načuditi zajecovom izbivanju s utakmice. Sve to koštalo je 'modre' sramotnog poraza od slovenskog prvaka.
"U posljednjih desetak minuta zagrebački su se nogometaši uspjeli obraniti usprkos igraču manje i izostanku prvog trenera koji je radije gledao utakmicu u Tirani nego vodio svoju momčad u Novoj Gorici¨, piše Žurnal24.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BERISLAE 21.07.2010.

    Ako skauti ne znaju gledati utakmicu i vidjeti što trebaju onda ih otpustite!!! Koji ste glupani ispali samo da znate.To se na turniru za pečenku ne može dogoditi,a ne u ligi prvaka,de nas više prestanite sramotiti.Bolje da trenirate kako prijeći centar,protiv ovakvih jadnika Dodo se čini smješan,šta će biti protiv ekipe koja trenira više od 3 puta tjedno,a ne kao ovi kokošari!!!Ovakvim pristupom otjerat će te i nas par budala kojima Dinamo nešto znači!

  • grof_dracula 21.07.2010.

    al bi se smijao zajecu da je dinamo izgubio a on otisao unaprijed pratiti protivnike. lol.

  • user_48140 21.07.2010.

    joj moji slovenci imali ste sreče pa zabili tri gola i sad mislite da znate igrat nogomet,morate vi još puno puno vježbat da bi mogli parirat DINAMU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare