To je to što me zanima!

Slovenski sudac se vraća poslu nakon seks-skandala: Sudit će prvenstvenu utakmicu u srijedu

Slovenski sudac Slavko Vinčić se nakon seks-skandal s Tijanom Ajfon vraća na posao. Naime, on je uhvaćen u Bijeljini s još 30-ak osoba na zabavi s prostitutkama
Vidi originalni članak

Slovenski sudac Slavko Vinčić se nakon skandala u Bijeljini vraća poslu. U srijedu će suditi utakmicu slovenskog prvenstva između Aluminija i Tabor Sezana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Vinčić je postao poznat u regiji, ali ne po fenomenalnom dijeljenju pravde na nogometnim utakmicama, već po seks-skandalu s reality zvijezdom iz susjedne države.

Nesretni sudac našao se u aferi u kojoj je u Bijeljini uhićeno 35 ljudi na zabavi prepunoj droge, oružja, novca... Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon osumnjičena je za organizaciju tog druženja, odnosno, podvođenje djevojaka koje su bile na toj zabavi. Inače, Ajfon je srpska reality zvijezda.

LUKA MODRIĆ 'U Realu me zovu 'Kiseli', a bit će mi čast igrati na Euru 2021.'

Vinčić je rekao da je dobio poziv od prijatelja i da se istom odazvao nakon poslovnog sastanka u BiH, te dodao da je to bila njegova velika greška. Čini se da su mu i čelnici tamošnjeg nogometa povjerovali pa mu dali da opet sudi.  Vinčić je tako delegiran za glavnog suca susreta koji se igra u srijedu u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 15.06.2020.

    Ajde što si išao u Srbiju na djevojke nikakvog morala, ali braniti se jadnim forama poput nisam znao? :D

  • blackdiesel 15.06.2020.

    "Čini se da su mu i čelnici tamošnjeg nogometa povjerovali pa mu dali da opet sudi." :D :D

  • 15.06.2020.

    Čuj Tijana Ajfon, šta sve neće izrodit

Komentiraj...
Vidi sve komentare