Sport

Komentari 22

'U Realu me zovu 'Kiseli', a bit će mi čast igrati na Euru 2021.'

'U Realu me zovu 'Kiseli', a bit će mi čast igrati na Euru 2021.'

Karijeru želim završiti u Realu, ali to će ovisiti o klubu. Sanjao sam kao klinac igrati za Milan, ali život me odveo na druge puteve. A što se reprezentacije tiče - ona je za nas više od nogometa"...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u ponedjeljak u intervjuu novinama "La Gazetta dello Sport" kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda pohađati tečaj za trenera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenera -  izjavio je Modrić.

Vezni igrač je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30.lipnja 2021.

- Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu "vinagre" (ocat, kiseli) jer loše prihvaćam poraz na treningu - rekao je.

REAL MADRID 17-18

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Europsko prvenstvo.

- Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje - napomenuo je.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je ondje direktor bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije, no Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

- Boban  mi je bio idol kada sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres. Zamišljao sam se igračem Milana, no na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio talijansku ligu. No, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid - rekao je Modrić.