To je to što me zanima!

Slovenski voditelj Zlatanu je dao nagradu "Šu..k godine"!

Propustivši priliku da usliši želju i upozna teško bolesnog Hajrudina, Ibrahimović je na sebe navukao negativan publicitet. Slovenski voditelj 'nagradio' je takav potez
Vidi originalni članak

Ne iskazavši namjeru da usliši posljednju želju i upozna se s teško bolesnim dječakom iz BiH Hajrudinom Kamenjašom, Zlatan Ibrahimović u posljednjih mjesec dana navukao je na sebe jako negativan publicitet. Iako je dječaku poslao potpisani dres, švedski reprezentativac nije se našao s njim iako je Hajrudin došao osobno u Pariz.

Takav Zlatanov potez prepoznao je i slovenski radijski voditelj Denis Avdić, koji je odlučio 'nagraditi' nogometaša. U radijskoj emisiji nazvao je predstavnicu PSG-a te joj objasnio da je Zlatan dobio nagradu pod nazivom 'Šu..k godine'.

Ibrahimović: Upravo pričate s Bogom

Uoči večerašnje dokvalifikacijske utakmice između Portugala i Švedske, novinar švedske televizije upitao je Ibrahimovića o tome tko će proći na Svjetsko prvenstvo.

- To samo Bog zna - rekao je Ibrahimović, a novinar se nadovezao:

- Njega je malo teško pitati.

Zlatan mu je u svojem stilu uzvratio:

- Upravo pričate s njim.

Hajrudina (8) su doveli u Pariz, ali Ibra nije našao vremena...

Idi na 24sata

Komentari 77

  • hercegovac 16.11.2013.

    Nije imao dostojnu konkurenciju... Uvjerljivo je pobjedio

  • zikk 16.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ben hur panonius 16.11.2013.

    nije ni svjestan da je bolesniji od maloga Hajrudina...kada tresne od zemlju proradit će ne čista savjest sa kojom se treba znati nosit i koja će ga pratiti posvuda gdje god bude išao poput sjene...da da šveđaninu jedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare