To je to što me zanima!

Slučajnost ili genijalnost? Neto autor jedne od obrana godine...

Golman Valencije Norberto Murara Neto u razmaku od svega nekoliko sekundi dvaput je spašavao vodstvo Valencije protiv Real Sociedada briljantnim obranama s gol-crte
Vidi originalni članak

Valencia je u nedjelju na Mestalli pobijedila Real Sociedad 2-1 i zadržala korak za Realom u borbi za treće mjesto Primere.

Osim po dvama golovima Santija Mine, utakmica će ostati upamćena po dvjema fantastičnim obranama Neta u završnici utakmice.

Igrala se 81. minuta kad je Sergio Canales iz slobodnjaka s 25 metara iskosa gađao bliži kut, a golman Valencije uspio je to skinuti s gol-crte. Ali tu još nije bio kraj opasnosti za "šišmiše".

Atraktivan popravni pokušaj imao je Jon Bautista koji je samo dvije minute ranije ušao u igru. Neto se još pridizao od prethodne obrane i refleksno je volej obranio - laktom! Obrana koja definitivno kandidira za jednu od najboljih ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MOONZz 26.02.2018.

    slucajnost...bas ga je napucao

  • plutarh 26.02.2018.

    prvo, čini mi se da je bar jednom ako ne i u oba slučaja "obrana " bila iz gola tj. da je lopta ušla u gol !....a kod druge "obrane" lopta ga je udarila, a ne da je on obranio tj. igrač je pucao u njega ! ....snimak sam puštao fragmentalno i više mi se čini da je bio gol - nego da nije !

  • Shogun 26.02.2018.

    Genijalnost je kako je ovaj tip od sedam metara gola uspio pogoditi golmana u uglu gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare