To je to što me zanima!

Službeno: Igor Tudor novi je trener Olympique Marseillea

Ambiciozni i zahtjevni Tudor temeljito radi od starta u Marseilleu. Novi trener Olympiquea tek je preuzeo momčad, a već je ostavio sjajan dojam u Commanderie, kako se zove sjedište kluba, piše L'Equipe
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Igor Tudor (44) službeno je preuzeo klupu Olympiquea de Marseillea te je potpisao dvogodišnji ugovor, objavili su na stranicama francuskog prvoligaša. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zahvaljujući njegovom velikom iskustvu u vođenju europskih klubova, Tudora su prepoznali kao trenera koji je usmjeren na budućnost i uvijek nastoji nametnuti snažan identitet u redovima svoje momčadi. 

"Ambiciozni i zahtjevni Tudor temeljito radi od starta u Marseilleu. Novi trener Olympiquea tek je preuzeo momčad, a već je ostavio sjajan dojam u Commanderie, kako se zove stožer, sjedište kluba. Tudor je u Marseille stigao u subotu navečer i od tada se zaključao u dom Olympiquea i ne napušta ga",  piše L'Equipe.

U klubu je naslijedio Jorgea Sampaolija, a stigao je nakon što je prošle sezone Veronu vodio do sjajnog devetog mjesta u Serie A. Tudor će momčad voditi i u Ligi prvaka, gdje mu je zajamčen nastup u skupini.

Inače, Tudor je trenersku karijeru počeo u Hajduku, gdje je radio od 2013. do 2015., pa zatim i tijekom 2020. godine. Nakon rada u PAOK-u, Karabuksporu i Galatasarayju, u dva navrata je trenirao Udinese, potom bio pomoćni trener Andree Pirla u Juventusu, dok je posljednji obavljao u Veroni.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • zagorac2 05.07.2022.

    bravo Tudor

  • Zagreb1976 04.07.2022.

    Vidimo sad torca uz Tudora a nema tome dugo da su ga pljuvali sad kad nije u tugi sa juga odjednom valja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Space Burek 04.07.2022.

    Baš me zanima hoće li biti trener Marseilla u 2023. godini. Čudna uprava, čudni igrači i još čudniji navijači će ga razapet čim ispadne iz LP i ako ne bude od samog početka sezone na prva 3-4 mjesta u ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare