To je to što me zanima!

Službeno: Jasper Cillessen u Barceloni za 13 milijuna eura

I Barcelona i Cillessen su potvrdili transfer, a nizozemski golman obavio je liječnički pregled te potpisao petogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom. Cillessen će službeno biti predstavljen u petak
Vidi originalni članak

Nakon što je Claudio Bravo (33) otišao u redove Manchester Cityja kod Pepa Guardiole, Barceloni nije dugo trebalo da pronađe njegovu zamjenu. Iz Ajaxa je stigao Jasper Cillessen (27) u transferu vrijednom 13 milijuna eura. 

I Barcelona i Cillessen su potvrdili transfer, a nizozemski golman obavio je liječnički pregled te potpisao petogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom. Cillessen će službeno biti predstavljen u petak, a otkupna klauzula iznosi mu 60 milijuna eura.

- Snovi se ostvaruju - napisao je novi golman Barcelone na Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • strmi007 25.08.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooo

  • Robinh000 25.08.2016.

    Pa jel im on moze igrat sad u LP kad je nastupio u 4. pretkolu koje se vec smatra kao LP!? Jer i himna LP se pusta u 4. pretkolu.

  • franz beckenbauer 25.08.2016.

    Sad barcini slinavci se cude 'tko je ovaj' jer oni su naucili da barcelona kupuje samo zvucna imena kako bi se ti isti slinavci mogli prepucavati sa slinavcima reala ko je vece ime kupio. Instant navijaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare