To je to što me zanima!

Pjaca potpisao za Juve i uzeo broj 20, Dinamu 23 milijuna €

GOTOVO JE! Nakon što je Pjaca tijekom podneva uredno odradio liječnički pregled, uslijedilo je i potpisivanje ugovora u prostorijama kluba. Suradnja je potpisana na pet godina
Vidi originalni članak

Na službenoj stranici talijanskog giganta Juventusa, objavljena je vijest o potpisu hrvatskog reprezentativca Marka Pjace (21) za talijanske prvake.

Odmah poslije službene potvrde, igrač se kratko javio na svojoj Facebook stranici uz klupsku parolu:

- Dragi navijači, idemo do kraja! Naprijed Juve!

Nakon što je Pjaca tijekom podneva uredno odradio liječnički pregled, uslijedilo je i potpisivanje ugovora u prostorijama kluba.

Juventus je dužan Dinamu platiti 23 milijuna eura kroz dvije godine, a krilni igrač potpisao je ugovor na pet godina. Pridružit će se tako reprezentativnom suigraču Mariju Mandžukiću koji je trenutno na odmoru, a na odmor će i Marko kojem je Juve dao sedam dana slobodno dok se momčad ne vrati iz Australije gdje je na pripremama.

Marka su u Torino ispratili i čelnici zagrebačkog kluba te poželjeli mu sreću u crno-bijelom dresu. Tko zna, možda se dva kluba susretnu u skupinama Lige prvaka, naravno, ukoliko 'modri' uspiju doći do te faze.

Pjaca je tako postao osmi hrvatski igrač u Juventusu poslije Zorana Bana, Alena Bokšića, Roberta Jarnija, Daria Kneževića, Roberta Kovača, Igora Tudora i Marija Mandžukića.

U Juventusu će imati isti broj kao i u Dinamu, 20. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gunersss_ 21.07.2016.

    Kud gleda ovaj njihov predsjednik?? A jest ruzan,svaka mu cast..

  • dcaka 21.07.2016.

    Pristojan,drag i skroman dečko koji je pokazao kako se voli klub iz kojeg si potekao.Sretno u budućoj karijeri!

  • strmi007 21.07.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare