To je to što me zanima!

Službeno: Kevin De Bruyne je potpisao za Manchester City...

Saga oko transfera Kevina De Bruynea iz Wolfsburga u Manchester City i službeno je zaključena u nedjelju. Belgijski reprezentativac potpisao je šestogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Želim doseći najviši mogući nivo kao igrač i mislim da je najvažnija stvar da na kraju sezone možemo biti zadovoljni i osvojiti neke titule, prve su riječi Kevina De Bruynea (24) nakon potpisa šestogodišnjeg ugovora s Manchester Cityjem vrijednog oko 74 milijuna eura. Nosit će broj 17 na dresu.

- Presretni smo što smo mogli pridodati Kevina našoj momčadi. Ne sumnjam da će njegov povratak u Premiership biti jako uspješan - rekao je trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini i dodao:

- Samo poseban igrač može unaprijediti našu momčad. Ne sumnjam da je Kevin baš takav, ima sve psihološke, fizičke, taktičke i tehničke predispozicije da se odmah prilagodi.

- Volimo igrati atraktivan, napadački nogomet, a dovođenje De Bruynea samo će nam pomoći u borbi na četiri fronta - zaključio je Pellegrini.

Belgijski reprezentativac počeo je karijeru u Genku odakle je 2012. stigao u Chelsea. No u dvije sezone na Stamford Bridgeu nije se baš naigrao, odlazio je na posudbe u Genk i Werder. Početkom 2014. stigao je u Wolfsburg za oko 25 milijuna eura i zabljesnuo, a "vukovi" su na njemu zaradili trostruko.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Mike O' Milla 31.08.2015.

    City ovog ljeta definitivno obavio najbolje kupovine,, Sterling, Otamendi,, pa Kevin :ooo

  • Dortmund 17 31.08.2015.

    bolje da su maglicu doveli za te parr

  • Lukica23 31.08.2015.

    odličan igrač ali kako može perišić vrijedit 20 a ovaj 74 milijuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare