To je to što me zanima!

Službeno: Louis van Gaal je preuzeo klupu Man. Uniteda

Izbornik nizozemske reprezentacije Louis van Gaal potpisao je trogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, a klupu 'crvenih vragova' preuzet će nakon SP-a u Brazilu
Vidi originalni članak

Još od otkaza Davidu Moyesu, Louis van Gaal (62) bio je najizgledniji izbor za novog menadžera Manchester Uniteda, a sad je taj posao i službeno sklopljen.

Na službenoj stranici kluba danas poslijepodne objavljeno je da je nizozemski izbornik potpisao trogodišnji ugovor s 'crvenim vragovima'.

Van Gaal će preuzeti klupu Uniteda nakon što se vrati sa Svjetskog prvenstva u Brazilu u koji putuje s 'oranjem', a pomoćnik će mu biti legendarni Ryan Giggs, koji je u završnici prvenstva bio privremena zamjena Moyesu.

- U Louisu van Gaalu dobili smo jednog od najboljih menadžera danas. U karijeri je postigao puno velikih stvari, a Old Trafford mu nudi primjereno okružje kako bi postigao nova poglavlja u povijesti Manchester Uniteda - rekao je nakon sklopljenog posla izvršni dopredsjednik Ed Woodward.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • AntonioIvkic 20.05.2014.

    Odličan potez, Van Gaal je velik trener

  • TreningZona 19.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mestar 19.05.2014.

    Jedan od najboljih ako i ne najbolji nogometni strateg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare