To je to što me zanima!

Marko Rog potpisao za Napoli: Transfer oduševio gazdu kluba

SJAJAN IGRAČ Tim ga je riječima opisao predsjednik doprvaka Italije Napolija, Aurelio De Laurentiis. Dogovor je i službeno potvrđen, Marko Rog postao je igrač talijanskog doprvaka
Vidi originalni članak

Marko Rog (21) i službeno je potpisao za Napoli na pet godina, objavljeno je na službenoj stranici aktualnog talijanskog doprvaka.

> PROČITAJTE JOŠ: Životna priča Marka Roga <

- Nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda, konačno možemo objaviti kako smo doveli još jednog sjajnog igrača. On će nam jako obogatiti vezni red što će otvoriti treneru Mauriziju Sarriju niz dodatnih opcija. Marko Rog može igrati i u veznom redu s dva ili tri igrača. Dobro nam došao, Marko - napisao je predsjednik Aurelio De Laurentiis na svom Twitteru.

- Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone - rekao je Rog i dodao:

- Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba.

Rog bi u Napoliju trebao imati 1,3 milijuna eura godišnju plaću, a talijanski mediji pišu o 16,5 milijuna eura koje će Dinamo dobiti odmah te o dodatnom bonusu koji bi trebao sjesti na račun "modrih" ako igrač ispunu određene uvjete u ugovoru. Tako se visina transfera penje do vrtoglavih 18 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Čobo 30.08.2016.

    vrijednost transfera ekvivalentna prodaji cca. 50 milijuna jogurta

  • Zeljko RadjaBahat 29.08.2016.

    Nogometni klubovi kod nas sluze da se pojedinci bogate i tu je cjela prica bezmisle sta se tice nogometa,nogomet se igra da se pobjeduje da se ostvaruju rezultati uspjesi u europi.Zato i nema publike itd itd itd jer zasto navijat za klubove koji nemaju imperatuva dinamo rijeka sada i osjek radi isto kupe i prodaju odmah i pojedinci su sretni sta zaradili lovu na brzinu nzm sta nama savez nigometni sluzi umjesto da malo ulozi truda i potraze kineze koji bacaju lovu da ulazu u hrv nogomet i dva takva kluba da imamo i ode mamic i nece vise moci tako prodavat igrace itd itd

  • FASTT 29.08.2016.

    Bravo za Roga i sretno! Nadam se da ces se naigrat.Mozda ne ko u prciji hnlu ali zelim ti svu srecu mali..I da se vratis u hnl kad mamic ne bu vladal vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare