To je to što me zanima!

Službeno: Nikola Vujčić ulovio kapitalca, Žižić stigao u Maccabi

Hrvatski reprezentativni centar igrao je u NBA ligi uz LeBrona Jamesa, Kevina Lovea i druge zvijezde, a sada bi u Izraelu baš on trebao biti najveća zvijezda svoje momčadi...
Vidi originalni članak

Ante Žižić (23) napustio je Cleveland Cavalierse i NBA ligu, te se vratio u Europu. Hrvatski centar novi je član Maccabi Tel Aviva s kojim je dogovorio dvogodišnju vjernost.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razni košarkaški mediji već su danima nagađali hoće li Ante Žižić karijeru nastaviti u Španjolskoj (Real Madrid) ili Izraelu, a na koncu je presudio poziv generalnog menadžera Maccabija Nikole Vujčića.

Predstavnici izraelskog košarkaškog velikana na dojmljiv su način, uz puno slika putem svojih društvenih mreža, prikazali dolazak Žižića u Maccabi. Zanimljivo, sve su slike s našeg Jadrana, a na jednoj je Nikola Vujčić slikovito ulovio ‘kapitalca’.

Ante Žižić danas bi trebao stići u Tel Aviv, te biti predstavljen kao veliko pojačanje Maccabija u novoj sezoni. Posljednje tri godine, Žižić je branio boje Cleveland Cavaliersa za koje je skupio 113 nastupa (tek 27 u početnoj petorci), a bilježio prosjek od 6 poena i 3,9 skokova. Ante Žižić u karijeri je još nastupao za Kaštelu, Goricu, Cibonu i Darussafaku. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ujo ante 25.08.2020.

    Free palestina

Komentiraj...
Vidi sve komentare